Jenny, Content Manager

Jenny, Content Manager

"Eindelijk kan ik ongegeneerd de taalpolitie uithangen en word ik er nog voor betaald ook."

Over het algemeen staan testimonials van medewerkers vol met clichés en open deuren. Wij doen dat anders! Ik kan je alvast vertellen: de lekkerste koffie? Die drink je niet bij ons op kantoor. Ondanks dat, is het een feest om voor 123inkt te werken. Ik zal je uitleggen waarom.

Inmiddels ben ik alweer twee jaar in dienst bij 123inkt en werk ik op de marketingafdeling als content manager. Het contentteam is verantwoordelijk voor bijna alles wat je op onze website en andere kanalen ziet. Dat varieert van productomschrijvingen en blogs tot informatieve pagina’s en vacatureteksten. Ook houden wij ons o.a. bezig met het schrijven van persberichten, creëren van mailings en opstellen van social posts.
In potentie wordt onze content door ruim 4 miljoen mensen bekeken. Hoe cool is dat?! Binnen Nederland is dat vrij uniek en dat realiseren we ons maar al te goed. Voor mij één van de redenen om dagelijks, al dan niet fluitend, mijn bed uit te komen.

Schrijven voor een groot publiek is tof, maar dat gaf niet de doorslag om bij 123inkt te gaan werken. Wat wel bepalend was, was de informele sfeer, de gezelligheid en terechtkomen in een jong en ambitieus team. Er worden regelmatig bedrijfsuitjes en andere leuke feestjes georganiseerd. Denk aan boottochtjes, toernooien, themafeestjes, borrels en meerdaagse teambuildingsactiviteiten. Je leert je collega’s op een andere manier kennen, wat de werkrelatie doorgaans ten goede komt.

Hard werken doen we allemaal, maar er is altijd even tijd voor random fun facts, bijkletsen bij de koffieautomaat of een foute playlist op de vrijdagmiddag. Onze afdeling doet daarnaast regelmatig mee aan (virtuele) pubquizzen en af en toe wordt er fanatiek gesport. Met zo’n 40 collega’s op de vloer, die ieder jaar opnieuw ouder worden, is er aan taart geen gebrek…

In het kort – wat maakt 123inkt voor mij de ideale werkgever?

  • Eindelijk kan ik ongegeneerd de taalpolitie uithangen en word ik er nog voor betaald ook.
  • We maken content voor een publiek van > 3 miljoen mensen.
  • Er wordt hard gewerkt aan toffe campagnes en projecten.
  • De werkzaamheden zijn heel divers en behoorlijk uitdagend op z’n tijd.
  • Op onze afdeling zitten een hoop gezellige en gedreven collega’s.
  • Er heerst een informele sfeer, je kunt iedereen aanspreken en hiërarchie is ver te zoeken.
  • De leuke bedrijfsuitjes, vrijdagmiddagborrels en andere feestjes.

Nogmaals, voor de koffie hoef je het niet te doen, maar als jij bij één van de grootste webwinkels van Nederland wil werken, continu uitgedaagd wil worden en in een leuk team terecht wil komen, dan zit je hier goed!

Ook werken op de afdeling Marketing? Bekijk de vacatures.


Bekijk alle verhalen

Over 123inkt


Inktcartridges, toners en kantoorartikelen - dat is waar 123inkt bekend om staat. Maar als organisatie worden we ook gekenmerkt door ons enthousiaste en gedreven team. Wil je meer lezen over 123inkt als werkgever? Klik dan snel verder!

Over 123inkt

123inkt.nl

Nieuw Walden 56
1394 PC Nederhorst den Berg

0294 – 787109
werkenbij@123inkt.nl

Naar contact