Miranda, Receptioniste

Miranda, Receptioniste

"Elke morgen komen al mijn collega's langs de receptie binnen met een vrolijke 'Goedemorgen'!"

Als receptioniste heb ik een zeer veelzijdige baan. Geen dag is hetzelfde! Ik spreek dagelijks andere mensen, die ik op veel verschillende manieren kan helpen. De afwisseling en het sociale contact zijn dan ook de grootste pluspunten van mijn werk.

‘s Ochtends komen alle medewerkers langs de receptie binnen met een vrolijke ‘Goedemorgen’: een goede start van de dag. Ook gedurende de dag heb ik contact met collega’s van alle afdelingen, zowel face to face als telefonisch. Zodra een gast zich bij de balie meldt voor een afspraak of meeting, bel ik de desbetreffende collega op om hem/haar op de hoogte te stellen. Met mijn directe collega heb ik een goede klik, waardoor we op zowel een gezellige als effectieve manier samenwerken.

Daarnaast is klantcontact een belangrijk onderdeel van mijn functie. De receptie is namelijk ook een verkooppunt van 123inkt. Onze klanten komen regelmatig langs om printer supplies of kantoorartikelen te kopen. Vaste klanten komen hier al jaren met veel plezier! Dit zorgt voor leuk contact, en ook het verwelkomen van nieuwe gezichten is fijn.

Zelf loop ik ook al jarenlang met plezier bij 123inkt naar binnen, 10 jaar om precies te zijn. Toen ik begon was het een klein bedrijf dat altijd aan het belang van de klant en de werknemer dacht. Nu is de organisatie een stuk groter, maar gelden dezelfde waarden en wordt er nog steeds op dezelfde manier gedacht en gewerkt.

Zeg jij binnenkort ook 'Goedemorgen' tegen Miranda? Bekijk al onze vacatures.


Bekijk alle verhalen

Over 123inkt


Inktcartridges, toners en kantoorartikelen - dat is waar 123inkt bekend om staat. Maar als organisatie worden we ook gekenmerkt door ons enthousiaste en gedreven team. Wil je meer lezen over 123inkt als werkgever? Klik dan snel verder!

Over 123inkt

123inkt.nl

Nieuw Walden 56
1394 PC Nederhorst den Berg

0294 – 787109
werkenbij@123inkt.nl

Naar contact