De werkdag van Fien

De werkdag van Fien

Junior SEO-specialist

In de zomer van 2020 ben ik begonnen op de marketingafdeling van 123inkt. Ik ben hier gestart als junior SEO-specialist en doe er met mijn team alles aan om goed zichtbaar te zijn op Google.

Ik heb voor 123inkt gekozen, omdat dit een bedrijf is waar ik enorm veel kan leren. Het bedrijf blijft groeien, nationaal en internationaal, en de marketingafdeling waar ik zit groeit natuurlijk mee. Door deze groei kunnen we ook steeds groter gaan denken en dat merk je zeker aan alle leuke projecten die we mogen doen. Er zit veel kennis binnen 123inkt, waar ik veel van leer en blijf leren. Maar ook wordt er kennis van buiten het bedrijf aan de werknemers aangeboden. Zo mogen wij een paar keer per jaar naar een conferentie om weer helemaal op de hoogte te zijn van alle SEO ins en outs.

De informele sfeer die binnen de afdeling hangt, is erg fijn. Dit zorgt ervoor dat na een dag hard werken de muziek altijd even lekker hard wordt aangezet. En we zijn er zeker niet vies van om daar een koud biertje bij te drinken. Het voordeel van op een grote afdeling werken, is dat je ook extra vaak taart krijgt. Er zijn natuurlijk meer verjaardagen, maar er is ook meer kans dat iemand per ongeluk iets in de zakelijke teamapp zegt, en bij ons betekent dat: taart!


Bekijk alle verhalen

Over 123inkt


Inktcartridges, toners en kantoorartikelen - dat is waar 123inkt bekend om staat. Maar als organisatie worden we ook gekenmerkt door ons enthousiaste en gedreven team. Wil je meer lezen over 123inkt als werkgever? Klik dan snel verder!

Over 123inkt

123inkt.nl

Nieuw Walden 56
1394 PC Nederhorst den Berg

0294 – 787109
werkenbij@123inkt.nl

Naar contact