Maxime, Catering medewerkster

Maxime, Catering medewerkster

"Wij willen ervoor zorgen dat je pauze nóg leuker en lekkerder wordt."

Mijn werkdag? Bij binnenkomst eerst een kop koffie en even bijpraten over wat we gisteravond hebben gegeten en gedaan. Dan begint de dag met mise-en-place voor de dagelijks wisselende lunch, die wij verzorgen voor al onze collega’s. Brood afbakken, groentegarnituren snijden, eieren pellen, sapjes persen, salades voorbereiden en natuurlijk een oogje houden op de hoeveelheden van de bestellingen. Bij het bereiden van de lunch willen we ervoor zorgen dat elk lunchpakketje er perfect uitziet; je kijkt elke dag weer uit naar je pauze en wij willen ervoor zorgen dat je pauze nóg leuker/lekkerder wordt.

Na de lunch gaan we verder met het voorbereiden van het avondeten, plaatsen van bestellingen bij onze leveranciers, schoonmaakwerkzaamheden en alles wat erbij hoort. Voor ik het weet, is mijn werkdag alweer voorbij en ga ik met een voldaan gevoel naar huis.

Werken in de keuken houdt mij nu al een aantal jaren zoet en verveelt mij nooit. Elke dag kunnen wij zelf bedenken wat er op de menukaart komt en proberen we ook om nieuwe producten aan onze collega’s te introduceren: creativiteit kun je hier altijd kwijt. De werkdag in de keuken is elke dag weer anders en dat maakt het voor mij leuk en interessant. Wat wel elke dag hetzelfde bij ons is, is de gezellige en informele sfeer die er hangt. Op vrijdag gaat tijdens de voorbereiding ‘Het Foute Uur’ aan en zingen we, vals, alle klassiekers mee. Het is tenslotte vrijdag en na de hele week hard werken, heb je het weekend verdiend!

Al onze collega’s komen elke dag in shifts pauze houden in de bedrijfskantine. Het beruchte broodje 123-likkie lakkie, zoete-aardappelsoep met kokos, broodje warme beenham van de plaat en natuurlijk de klassieke uitsmijters zijn een paar van de warme gerechten die wij serveren. Veel van onze collega’s kunnen niet wachten tot hun shift beignt en ze weer met z’n allen van hun (warme) lunch kunnen genieten. Daar doen wij het voor als keukenteam!

Wil je binnenkort ook genieten van Maxime haar kookkunsten? Bekijk al onze vacatures.


Bekijk alle verhalen

Over 123inkt


Inktcartridges, toners en kantoorartikelen - dat is waar 123inkt bekend om staat. Maar als organisatie worden we ook gekenmerkt door ons enthousiaste en gedreven team. Wil je meer lezen over 123inkt als werkgever? Klik dan snel verder!

Over 123inkt

123inkt.nl

Nieuw Walden 56
1394 PC Nederhorst den Berg

0294 – 787109
werkenbij@123inkt.nl

Naar contact