Sanne, Assistent Teamleider Webcare

Sanne, Assistent Teamleider Webcare

''Een goede werksfeer is superbelangrijk''

Ik was toe aan een andere functie, maar wist niet goed wat ik wilde gaan doen. Wel hoorde ik steeds goede verhalen over 123inkt. Een goede werksfeer is voor mij superbelangrijk en dat kwam in ieder verhaal terug. Daardoor heb ik twee jaar geleden het roer om durven gooien en daar heb ik nog geen moment spijt van gehad! Ik kwam binnen met weinig ervaring, maar had gelukkig de juiste eigenschappen voor de webcare-functie. Nadat ik alles onder de knie had, heb ik een traject mogen volgen voor Assistent Teamleider. Dit heb ik inmiddels succesvol afgerond.

Naast het begeleiden van de Webcare-afdeling, doe ik zelf ook nog een stukje webcare. Dit bestaat uit het beantwoorden van vragen en klachten via verschillende socialemediakanalen en de chatfunctie op onze website. Daarnaast reageren we ook op online reviews en beoordelingen. Als Assistent Teamleider verzorg ik de planning, beantwoord ik vragen van collega’s en regel ik van alles rondom de Webcare-afdeling.

Het webcareteam bestaat op dit moment uit zeven collega’s. Het is een dynamisch en supergezellig team! We zijn onderdeel van de afdeling Klantenservice en zitten dus ook met hen op kantoor. Dat is altijd erg leuk. We werken hard en staan altijd voor elkaar klaar. Door corona hebben we al een tijdje geen echte uitjes meer gehad, maar daarvoor zijn we een keer met de hele Klantenservice uit eten geweest. Als we op kantoor zijn, hebben we iedere vrijdagmiddag een borrel. Voorafgaand hebben we ‘verzoekjes-middag’, waar we een playlist draaien met allemaal verzoeknummers. Dit is hilarisch omdat we van Jan Smit tot Tupac en van André Hazes tot lekkere techno-platen gaan. Kom jij ons team versterken? Bekijk de vacatures


Bekijk alle verhalen

Over 123inkt


Inktcartridges, toners en kantoorartikelen - dat is waar 123inkt bekend om staat. Maar als organisatie worden we ook gekenmerkt door ons enthousiaste en gedreven team. Wil je meer lezen over 123inkt als werkgever? Klik dan snel verder!

Over 123inkt

123inkt.nl

Nieuw Walden 56
1394 PC Nederhorst den Berg

0294 – 787109
werkenbij@123inkt.nl

Naar contact