Patrick, Senior Developer & Scrum Master

Patrick, Senior Developer & Scrum Master

"Ontdek mijn dag!"

Vanmorgen arriveerde ik rond 8 uur op het werk. Ik vind het heerlijk om mijn eigen werktijden te kunnen bepalen en ik ben dan ook voor de files vertrokken. Ontdek mijn dag!

“Eenmaal aangekomen op kantoor, pak ik eerst een kop koffie voordat ik naar mijn werkplek ga. Geen simpele automatenkoffie, maar vers gemaakt van echte bonen. Ik ben nu klaar om te werken aan onze sprint!

Een blik op het digitale sprintbord laat zien dat er een onopgelost performance probleem is. Gelukkig komt net onze tester binnen en kan hij gelijk zijn oordeel aan geven. Ik start met onderzoek naar een mogelijke oplossing, het lijkt duidelijk database gerelateerd. Om 10 uur begint onze daily waarin we bespreken wat we gister gedaan hebben en wat we vandaag willen gaan doen, het performance probleem wordt behandeld en ik geef mijn oplossing.

In de uren hierna los ik samen met een collega het performance-probleem op en test ik deze uitgebreid op de acceptatie database om te kijken of het straks op productie hetzelfde effect zal hebben. Inmiddels is het alweer 12:15 uur en in de kantine nuttigen we samen onze lunch en na een half uurtje ontspanning commit (en push ;-) ) ik de wijzigingen nog even snel en dan is het tijd voor een overleg.

Na het overleg zie ik dat mijn collega de codewijzigingen van vanmorgen heeft geaccepteerd en de taken naar 'done' heeft verplaatst. Ik review een aantal taken, lees wat documentatie en dan is het alweer tijd om naar huis te gaan.”

Ook werken op de afdeling IT? Bekijk de vacatures.

 


Bekijk alle verhalen

Over 123inkt


Inktcartridges, toners en kantoorartikelen - dat is waar 123inkt bekend om staat. Maar als organisatie worden we ook gekenmerkt door ons enthousiaste en gedreven team. Wil je meer lezen over 123inkt als werkgever? Klik dan snel verder!

Over 123inkt

123inkt.nl

Nieuw Walden 56
1394 PC Nederhorst den Berg

0294 – 787109
werkenbij@123inkt.nl

Naar contact