Data Analytics

Vacatures:

Data Analytics

Data Analytics

Je kunt je voorstellen dat duizenden producten, 3 miljoen klanten en een grote orderstroom zorgen voor een hoop data. Onze afdeling Data Analytics maakt de juiste gegevens inzichtelijk, analyseert deze en creëert duidelijke rapportages en dashboards. Dat wordt gedaan met tools als Power BI en Tableau. Jij weet als geen ander in te spelen op kansen en groeimogelijkheden. Dankzij de verkregen inzichten en onderbouwing creëer je draagvlak binnen de organisatie. Dat betekent dat je met ‘jouw’ data direct invloed hebt op de bedrijfsvoering, hoe cool is dat?! Ben jij niet bang om in alle beschikbare data te duiken en durf jij jouw ideeën te pitchen bij het management? Sluit je aan bij ons Data Analytics team en draag bij aan de groei van onze organisatie!

Jouw ideale baan niet kunnen vinden?

Wil je alle nieuwste vacatures niet missen? Maak snel een vacature alert aan. Je ontvangt vacatures per e-mail die het beste bij jou passen. Zo ben je er altijd als eerste bij.

Over 123inkt


Inktcartridges, toners en kantoorartikelen - dat is waar 123inkt bekend om staat. Maar als organisatie worden we ook gekenmerkt door ons enthousiaste en gedreven team. Dit is een hechte groep, die ook buiten werk als vrienden met elkaar omgaat.

Over 123inkt

123inkt.nl

Nieuw Walden 56
1394 PC Nederhorst den Berg

0294 – 787109
werkenbij@123inkt.nl

Naar contact