HR

Vacatures:

HR

HR

Er iedere dag aan bijdragen dat ruim 500 collega’s met plezier naar hun werk gaan, dat is precies waar jij graag je bed voor uitkomt. Binnen de afdeling HR werk je in een team van bijna tien enthousiaste en gedreven collega’s aan het ontwikkelen, plannen en uitvoeren van ons HR-beleid. Alles met het doel om de juiste medewerker, op het juiste moment op de best passende plek binnen ons bedrijf te kunnen laten werken. Samen zorgen we ervoor dat de HR-processen soepel verlopen, dat we de goede kandidaten aantrekken voor de vele vacatures die we hebben en dat medewerkers zich continue ontwikkelen en kunnen doorgroeien. En dat is echt fantastisch! Ben jij de nieuwe aanwinst voor onze HR & Recruitment afdeling? Reageer dan op één van onderstaande functies!

Jouw ideale baan niet kunnen vinden?

Wil je alle nieuwste vacatures niet missen? Maak snel een vacature alert aan. Je ontvangt vacatures per e-mail die het beste bij jou passen. Zo ben je er altijd als eerste bij.

Over 123inkt


Inktcartridges, toners en kantoorartikelen - dat is waar 123inkt bekend om staat. Maar als organisatie worden we ook gekenmerkt door ons enthousiaste en gedreven team. Wil je meer lezen over 123inkt als werkgever? Klik dan snel verder!

Over 123inkt

123inkt.nl

Nieuw Walden 56
1394 PC Nederhorst den Berg

0294 – 787109
werkenbij@123inkt.nl

Naar contact