HR

Vacatures:

HR

HR

Iedere dag ruim 400 collega’s met plezier naar hun werk laten gaan, dat is precies waar jij graag je bed voor uitkomt. Daarnaast groeit onze organisatie hard, heel hard. Dat betekent dat er dagelijks meerdere sollicitatiegesprekken op de agenda staan en jij gesprekken voert met ambitieuze kandidaten. Jij weet precies welke persoonlijkheid matcht met de verschillende teams. Uitdagende vacatures weet jij binnen no time te vervullen en het belang van onze medewerkers staat altijd op de eerste plaats. Doordat je alle medewerkers binnen de organisatie kent en spreekt, zie je ook hoe ze zich ontwikkelen en doorgroeien. En dat is fantastisch! Ben jij de nieuwe aanwinst voor onze HR & Recruitment afdeling? Reageer dan op één van onderstaande functies!

Jouw ideale baan niet kunnen vinden?

Wil je alle nieuwste vacatures niet missen? Maak snel een vacature alert aan. Je ontvangt vacatures per e-mail die het beste bij jou passen. Zo ben je er altijd als eerste bij.

Over 123inkt


Inktcartridges, toners en kantoorartikelen - dat is waar 123inkt bekend om staat. Maar als organisatie worden we ook gekenmerkt door ons enthousiaste en gedreven team. Dit is een hechte groep, die ook buiten werk als vrienden met elkaar omgaat.

Over 123inkt

123inkt.nl

Nieuw Walden 56
1394 PC Nederhorst den Berg

0294 – 787109
werkenbij@123inkt.nl

Naar contact