Inkoop

Vacatures:

Inkoop

Inkoop

Zonder ingekochte producten valt er niets te verkopen, maar dat is logisch. De afdeling Inkoop is onmisbaar binnen onze organisatie, wat nog maar eens onderstreept wordt door deze Cruijffiaanse uitspraak. Ook in extreem drukke tijden weet jij miljoenen klanten tevreden te houden. Jij zorgt er namelijk voor dat onze producten op tijd op voorraad liggen en worden ingekocht tegen de scherpste prijs. Je hebt contact met leveranciers over de hele wereld en weet altijd de beste deal te sluiten. Dat jouw onderhandelingsskills van grote klasse zijn, komt al tijdens het sollicitatieproces aan het licht 😉. Welke van onderstaande vacatures sluit aan op jouw ambities?

Jouw ideale baan niet kunnen vinden?

Wil je alle nieuwste vacatures niet missen? Maak snel een vacature alert aan. Je ontvangt vacatures per e-mail die het beste bij jou passen. Zo ben je er altijd als eerste bij.

Over 123inkt


Inktcartridges, toners en kantoorartikelen - dat is waar 123inkt bekend om staat. Maar als organisatie worden we ook gekenmerkt door ons enthousiaste en gedreven team. Dit is een hechte groep, die ook buiten werk als vrienden met elkaar omgaat.

Over 123inkt

123inkt.nl

Nieuw Walden 56
1394 PC Nederhorst den Berg

0294 – 787109
werkenbij@123inkt.nl

Naar contact