Klantenservice

Vacatures:

Klantenservice

Bijverdienen op onze Klantenservice

Als medewerker klantenservice bij 123inkt kun je 's avonds heel wat uren maken; de klantenservice is namelijk op werkdagen geopend van 8.00 tot 0.00 uur! Zo combineer je een bijbaan op de klantenservice eenvoudig met je opleiding of andere bezigheden. Als je komt werken op de klantenservice van 123inkt, dan werk je vanaf ons hoofdkantoor in Nederhorst den Berg. Wil je liever in Almere werken? Ga dan voor een bijbaan bij 123accu, 123led, 123-3D of 123schoon.
Op de klantenservice van al onze shops heerst altijd een goede sfeer: we zijn de hele dag bezig met het blij maken van onze klanten. Dit is dan ook de ideale bijbaan voor jou als je sociaal bent ingesteld, behulpzaam bent en je goed kunt verplaatsen in andere mensen. In een gezellig, behulpzaam team leer je hoe je op professionele wijze service verleent. Voor je het weet heb jij een hele lading nuttige werkervaring opgedaan.

Jouw ideale baan niet kunnen vinden?

Wil je alle nieuwste vacatures niet missen? Maak snel een vacature alert aan. Je ontvangt vacatures per e-mail die het beste bij jou passen. Zo ben je er altijd als eerste bij.

Over 123inkt


Inktcartridges, toners en kantoorartikelen - dat is waar 123inkt bekend om staat. Maar als organisatie worden we ook gekenmerkt door ons enthousiaste en gedreven team. Wil je meer lezen over 123inkt als werkgever? Klik dan snel verder!

Over 123inkt

123inkt.nl

Nieuw Walden 56
1394 PC Nederhorst den Berg

0294 – 787109
werkenbij@123inkt.nl

Naar contact