Verkoop / Commercie

Vacatures:

Verkoop / Commercie

Bijverdienen op de afdeling Verkoop

Als verkoopmedewerker bij 123inkt kun je lekker bijverdienen wanneer het jou uitkomt, bijvoorbeeld 's avonds of in het weekend. Daarbij doe je commerciële ervaring op waar je je hele carrière wat aan hebt, of dat nu bij 123inkt is of ergens anders. In het verkoopteam werken veel jonge, enthousiaste mensen. Je kunt dus altijd ergens terecht met je vragen en pikt de fijne kneepjes van het verkoopvak snel op.
Bevalt het werk en wil je na een tijdje eigenlijk niets anders meer? Dan zijn er bij 123inkt altijd doorgroeimogelijkheden. Lees hier het verhaal van je toekomstige collega Daan, die begon met een bijbaan op de afdeling Verkoop, doorgroeide naar Account Manager en nu een eigen team aanstuurt. Wie weet ontdek jij net als Daan jouw passie voor het salesvak.

Jouw ideale baan niet kunnen vinden?

Wil je alle nieuwste vacatures niet missen? Maak snel een vacature alert aan. Je ontvangt vacatures per e-mail die het beste bij jou passen. Zo ben je er altijd als eerste bij.

Over 123inkt


Inktcartridges, toners en kantoorartikelen - dat is waar 123inkt bekend om staat. Maar als organisatie worden we ook gekenmerkt door ons enthousiaste en gedreven team. Wil je meer lezen over 123inkt als werkgever? Klik dan snel verder!

Over 123inkt

123inkt.nl

Nieuw Walden 56
1394 PC Nederhorst den Berg

0294 – 787109
werkenbij@123inkt.nl

Naar contact