Sander, Hardware Inkoper

Sander, Hardware Inkoper

"Wat mij aanspreekt bij 123inkt, is de informele sfeer. Je bent hier geen nummertje en iedereen wordt als gelijke behandeld."

Inmiddels ben ik al 15 jaar werkzaam bij 123inkt.nl. Ik ben begonnen als klantenservicemedewerker en doorgegroeid naar de inkoopafdeling, waar ik nu alweer zes jaar met veel plezier de honderden printers op voorraad leg om zo elke te klant te voorzien van zijn of haar printer.

Wat mij aanspreekt bij 123inkt, is de informele sfeer. Je bent hier geen nummertje en iedereen wordt als gelijke behandeld. Dit is altijd zo geweest; vanaf het moment dat ik 20 collega’s had tot nu ik er ruim 400 heb. Bij 123inkt doet ieder zijn ding om het gehele proces te laten slagen en is er genoeg ruimte om ergens je eigen draai aan te geven en om jezelf te ontplooien.

Mijn werkdag begint zoals 99% van kantoorwerkend Nederland met een heerlijk bakje koffie en met daarnaast een megamok met thee en een glas koud water zodat we er even tegenaan kunnen. Hierna neem ik plaats achter mijn moderne werkplek en bekijk ik de laatst toegestuurde deals uit ons grote netwerk van leveranciers uit heel Europa in de hoop ergens een goede deal te kunnen scoren.

Daarna heb ik een korte meeting met een directe collega en een aantal marketingcollega’s. We bespreken hoe we het aantal backorders naar beneden kunnen krijgen van dat ene model waar momenteel productieproblemen bij zijn. We willen natuurlijk niet dat de klant een rare nasmaak overhoudt aan zijn bestelling en niet kan printen. Dat gaan we oplossen!

Het is inmiddels lunchtijd en ik haal de bestelde lunch voor de inkoopafdeling op in de bedrijfskantine, i.v.m. de coronamaatregelen eten we namelijk op onze eigen werkplek. Dat maakt de kwaliteit echter niet minder en de keuken levert nog steeds de lekkerste specials. Na de lunch maken we nog een korte wandeling met de afdeling: even lekker een frisse neus halen.

In de middag ga ik op zoek naar nieuwe leveranciers voor een bepaalde printer die mijn marketingcollega’s graag willen toevoegen op de website. Ik vind er al snel een in Duitsland, geen probleem: “Wir machen das”.

De werkdag is bijna afgelopen en we bereiden ons voor om gezellig met de afdeling richting een brouwerij te gaan om daar een proeverij en pubquiz te doen. Maandelijks proberen we iets leuks met de afdeling te doen om elkaar beter te leren kennen, dit resulteert in een nog betere samenwerking en sfeer op de afdeling.

Ook werken op de afdeling Inkoop? Bekijk de vacatures.


Bekijk alle verhalen

Over 123inkt


Inktcartridges, toners en kantoorartikelen - dat is waar 123inkt bekend om staat. Maar als organisatie worden we ook gekenmerkt door ons enthousiaste en gedreven team. Wil je meer lezen over 123inkt als werkgever? Klik dan snel verder!

Over 123inkt

123inkt.nl

Nieuw Walden 56
1394 PC Nederhorst den Berg

0294 – 787109
werkenbij@123inkt.nl

Naar contact