Daphne, Junior Inkoper

Daphne, Junior Inkoper

"Ik ben elke dag op zoek naar de beste deals!"

Eerst even een slok koffie…

Ik weet het nog goed, het was een regenachtige dag in maart en ik zocht een baan. Tussen alle vacatures sprong er één tussenuit: een vacature bij 123inkt.nl. Een bedrijfsrestaurant? Iedere maand een massage? Een gezellige werkomgeving? Dat klonk goed! Daarop volgde het logische besluit: daar ga ik solliciteren.

In 2018 ben ik begonnen als assistent inkoop bij 123inkt.nl. Inmiddels ben ik doorgegroeid naar junior inkoper en houd ik mij vooral bezig met de inkoop van kantoorartikelen.

Naast dat ik elke dag op zoek ben naar de beste deals voor de laagste prijs, zorg ik er samen met mijn collega’s voor dat de artikelen uit het assortiment op voorraad komen/blijven. Dit doen we door dagelijks, wekelijks en maandelijks bestellingen te plaatsen bij onze leveranciers. En dat alles voor de best mogelijke prijs. Met een alsmaar groeiend assortiment wordt het steeds drukker en uitdagender om alles op tijd binnen te hebben. Door middel van nauw contact met onze leveranciers, onze klantenservice en het magazijn, zorgen wij dat de klant zo snel mogelijk zijn bestelde artikel(en) binnen heeft.

Ondanks de toenemende drukte op de gehele inkoopafdeling, proberen wij altijd een goede sfeer te behouden. Taart uitdelen als je jarig bent, de kerstboom opzetten in november, een BYOF kerst/eindejaarslunch organiseren, je favoriete eindshow van Mysteryland over de speakers afspelen, als afdelingsuitje borrelen bij een bierbrouwerij, de zelfgemaakte gehaktballen van je collega proeven en niet te vergeten… de borrel op de vrijdagmiddag.

Kortom: naast het harde werken is er aan gezelligheid geen gebrek.

Ook werken op de afdeling Inkoop? Bekijk de vacatures.


Bekijk alle verhalen

Over 123inkt


Inktcartridges, toners en kantoorartikelen - dat is waar 123inkt bekend om staat. Maar als organisatie worden we ook gekenmerkt door ons enthousiaste en gedreven team. Wil je meer lezen over 123inkt als werkgever? Klik dan snel verder!

Over 123inkt

123inkt.nl

Nieuw Walden 56
1394 PC Nederhorst den Berg

0294 – 787109
werkenbij@123inkt.nl

Naar contact