Niels, Product Owner

Niels, Product Owner

"Ik heb met veel verschillende mensen contact en moet zowel de business als de technische kant begrijpen."

Mijn dag begint vroeg. Dankzij de flexibele werktijden bepaal ik namelijk zelf hoe laat ik start. Ideaal: zo eindigt mijn werkdag ook vroeg en kan ik in de namiddag nog naar buiten voor wat beweging. Een ander voordeel is dat ik nu rustig wat werk kan doen voordat veel andere collega’s beginnen. Zo, eerst een glas water halen, want als product owner moet ik mijn keel goed gesmeerd houden voor alle meetings en het overleg.

Ik ben product owner voor twee teams en in mijn rol representeer ik de interne stakeholders. Ik praat mee over functionele en technische oplossingen, doe suggesties daarvoor en stem met de stakeholders af welke richting we uit willen. Hiernaast praat ik ook met de stakeholders over nieuwe wensen en bereid ik op basis daarvan de aankomende werkzaamheden van de teams voor. Praktisch gezien heb ik met veel verschillende mensen contact en moet ik zowel de business als de technische kant begrijpen.

In december 2018 ben ik bij 123inkt begonnen. Al snel ontdekte ik een aantal collega’s die net als ik spelletjesfanaten zijn (bordspellen en zo) en nog voor ik door mijn proeftijd was, zijn we begonnen met een maandelijkse spelletjesavond voor de afdeling (en later het hele bedrijf). Ook gaan we regelmatig uit eten met de IT-afdeling en zijn de jaarlijkse boottocht en het bedrijfsuitje erg leuk. Op de afdeling heerst altijd een gezellige sfeer: een muziekje, af en toe een opmerking of grap en regelmatig iemand die een rondje drinken haalt.

Ik koos om verschillende redenen voor 123inkt. Van tevoren had ik al een idee dat het een gezellige club zou zijn en dat bleek waar. Daarnaast wilde ik meer ervaring opdoen als product owner en ondanks dat ik nog niet veel ervaring had in die specifieke rol, kreeg ik hier de kans om dat te doen.

Ik zou je zeker aanraden om op onze vacatures te reageren!

Ook werken op de afdeling IT? Bekijk de vacatures.

 


Bekijk alle verhalen

Over 123inkt


Inktcartridges, toners en kantoorartikelen - dat is waar 123inkt bekend om staat. Maar als organisatie worden we ook gekenmerkt door ons enthousiaste en gedreven team. Wil je meer lezen over 123inkt als werkgever? Klik dan snel verder!

Over 123inkt

123inkt.nl

Nieuw Walden 56
1394 PC Nederhorst den Berg

0294 – 787109
werkenbij@123inkt.nl

Naar contact