Juran, Klantenservice Medewerker

Juran, Klantenservice Medewerker

"Binnen 123inkt krijg ik echt mogelijkheden om door te groeien. Er is heel veel mogelijk!"

Sinds juni 2018 werk ik op de Klantenservice bij 123inkt. Dankzij de informele sfeer en de onderlinge collegialiteit heb ik het hier sinds dag 1 enorm naar mijn zin! Iedere ochtend loop ik eerst naar de keuken, waar de laatste nieuwtjes en gebeurtenissen in binnen- en buitenland worden besproken. Hierdoor heb ik altijd een leuke dagstart met een flinke dosis humor!

Daarna is het tijd om aan de slag te gaan. Eerst lees ik mijn berichten en inbox door en de hele dag sta ik klaar voor zowel mijn collega’s als klanten. Sinds dit jaar ben ik ook Assistent Teamleider! Dat komt omdat je binnen 123inkt echt de mogelijkheden krijgt om door te groeien. Als je goede wil toont en er vol voor gaat, is er heel veel mogelijk!

De Klantenservice van 123inkt breidt zich steeds verder uit. Met meer dan 4 miljoen klanten kan dat natuurlijk niet anders! Ondanks de drukte weten wij als afdeling alles op tijd op te pakken. Daarnaast zijn we eind vorig jaar ook met de afdeling heerlijk uit eten geweest. Een fijne avond met veel gezelligheid en goed eten! Als mijn verhaal je aanspreekt, solliciteer dan snel en hopelijk tot ziens!

Ook aan de slag op de klantenservice afdeling? Bekijk de vacatures.

 


Bekijk alle verhalen

Over 123inkt


Inktcartridges, toners en kantoorartikelen - dat is waar 123inkt bekend om staat. Maar als organisatie worden we ook gekenmerkt door ons enthousiaste en gedreven team. Wil je meer lezen over 123inkt als werkgever? Klik dan snel verder!

Over 123inkt

123inkt.nl

Nieuw Walden 56
1394 PC Nederhorst den Berg

0294 – 787109
werkenbij@123inkt.nl

Naar contact