Daniel, Senior Project Manager

Daniel, Senior Project Manager

''Er komen veel kansen voorbij om mezelf te ontwikkelen''

Als Senior Project Manager houd ik me bezig met het managen van de afdeling Projecten, samen met mijn collega Patrick. Ons team bestaat op het moment van schrijven uit 7 collega’s en we breiden steeds verder uit! We zijn bezig met grote projecten waar verschillende afdelingen en entiteiten bij betrokken zijn. Zo hebben wij afgelopen jaar het klantenservicesysteem Freshdesk geïmplementeerd bij de verschillende shops in Nederland en België en zijn we nu bezig met de implementatie van een HCM (human capital management) systeem. Ook heb ik vorig jaar een project gedraaid omtrent onze betaalmethoden, dus als daar nu een vraag over is, weten ze me te vinden.

Het is een jong team met verschillende achtergronden en daardoor kunnen we veel van elkaar leren. Iedereen staat altijd klaar om elkaar te helpen en dat werkt heel fijn! Daarnaast is het heel leuk om voor zo’n sterk groeiend bedrijf te werken, waar veel ruimte is voor eigen initiatieven. Er komen veel kansen voorbij om mezelf te ontwikkelen en het is een kwestie van die met twee handen aanpakken.

De vlaggetjes hangen altijd uit op onze afdeling. Natuurlijk wordt er hard gewerkt, maar het kan ook heel gezellig zijn. Zo hebben we laatst een cocktailworkshop gedaan en zijn we daarna uit eten geweest. Toen we elkaar niet konden zien door de lockdown, hebben we via Teams een hele leuke bingo-borrel gehouden. Kom jij ons team versterken? Bekijk de vacatures.


Bekijk alle verhalen

Over 123inkt


Inktcartridges, toners en kantoorartikelen - dat is waar 123inkt bekend om staat. Maar als organisatie worden we ook gekenmerkt door ons enthousiaste en gedreven team. Wil je meer lezen over 123inkt als werkgever? Klik dan snel verder!

Over 123inkt

123inkt.nl

Nieuw Walden 56
1394 PC Nederhorst den Berg

0294 – 787109
werkenbij@123inkt.nl

Naar contact