Herman, Catering Medewerker

Herman, Catering Medewerker

''Pluk de dag, een dag niet gelachen is een dag niet geleefd''

Rond lunchtijd begint mijn werkdag als kok voor het diner. Onder het genot van een kop koffie nemen we door wat er moet gebeuren. Vervolgens helpen we met de lunch en vindt de mise-en-place voor het diner plaats. We zijn vanaf het begin vrijgelaten in het bedenken van menu's en dat vinden wij erg leuk. We proberen een weekmenu zo gevarieerd mogelijk te maken met voor ieder wat wils. Suggesties zijn altijd welkom en wij zijn flexibel genoeg om het menu waar nodig aan te passen. De eerste groep voor het diner ontvangen wij om 16.30 uur, de laatste om 18.30 uur. 

Ik begon in mei 2021 als uitzendkracht bij 123inkt en werd direct opgenomen binnen de 123inkt-familie. Dat was voor mij ook de voornaamste reden om per januari 2022 in dienst te komen van 123inkt. Deze familie bevalt me wel en de sfeer binnen het team en daarbuiten is uitstekend. We kunnen niet wachten op de nieuwe keuken die er gaat komen, want die biedt ons nóg meer kansen en mogelijkheden om beter te worden.

Ik ben in de gelegenheid geweest twee feesten mee te maken. Allereerst het grote feest op vliegveld Hilversum, wat al mijn verwachtingen overtrof. 123inkt kan een aardig feestje bouwen! Mijn tweede feestje was de Opkikkerdag in Center Parcs in Zeewolde. Dit was iets wat mij persoonlijk raakt (mijn zoon is meerdere malen mee geweest met stichting Opkikker toen hij klein was) en ik vind het geweldig en prachtig dat 123inkt hiervoor openstaat. Hierdoor besef ik ook dat mijn keuze voor 123inkt een zeer goede en de juiste is. 

Onze traditie binnen het keukenteam is om op vrijdag lekker Nederlandstalige muziek te draaien, daar worden we allemaal vrolijk van. Ik hoop nog lang met veel plezier en passie voor de 123inkt-familie te mogen koken, zodat we veel duimpjes en blije gezichten kunnen zien, want dat doet ons zeer goed.

Een dikke knuffel voor iedereen en tot in het bedrijfsrestaurant!


Bekijk alle verhalen

Over 123inkt


Inktcartridges, toners en kantoorartikelen - dat is waar 123inkt bekend om staat. Maar als organisatie worden we ook gekenmerkt door ons enthousiaste en gedreven team. Wil je meer lezen over 123inkt als werkgever? Klik dan snel verder!

Over 123inkt

123inkt.nl

Nieuw Walden 56
1394 PC Nederhorst den Berg

0294 – 787109
werkenbij@123inkt.nl

Naar contact