Lianne, SEA Specialist

Lianne, SEA Specialist

''De diversiteit van een marketingbureau, met de voordelen van de klantzijde''

Alweer sinds 2020 ben ik SEA specialist bij 123inkt.nl, wat gaat de tijd snel! Na de switch van online marketingbureau met een breed portfolio aan klanten naar 123inkt.nl heb ik in de afgelopen jaren echt enorm veel bijgeleerd. Ik wilde mij graag verder ontwikkelen als SEA specialist en met de diversiteit aan webshops in het binnen- en buitenland is dat ook zeker gelukt. In de afgelopen drie jaar zijn er diverse shops opgezet in het buitenland, waar ik een bijdrage heb kunnen leveren bij het opzetten van diverse campagnes. Naast het opzetten van de campagnes is er ook altijd ruimte geweest voor het meedenken over branding en websiteoptimalisaties.

Binnen de branche van SEA specialisten zie ik vaak dat mensen de overstap maken van een online marketingbureau naar een baan aan de klantzijde. Een voordeel aan de klantzijde is dat je toegang hebt tot het backend systeem en data kunt uitdraaien voor analyses om je doelstellingen te bepalen. Je ziet direct wat de impact is van bepaalde campagnes en wat het onder aan de streep oplevert voor het bedrijf. Door de diversiteit aan webshops met verschillende producten in zowel binnen- als buitenland is het hier eigenlijk net een marketingbureau, maar dan aan klantzijde!

Het SEA team bestaat uit jonge enthousiaste specialisten die een goed gevoel voor humor hebben en altijd voor elkaar klaarstaan om te helpen. Houd je niet van stilzitten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres, er is altijd genoeg te doen! We zijn een hecht team en helpen elkaar graag als het nodig is. Communicatie is key in een goede samenwerking! Na werktijd vinden wij het ook gezellig om samen een balletje te slaan op de padelbaan of gezellig een hapje te eten. 

123inkt.nl heeft een hele informele werksfeer, je kunt gewoon lekker jezelf zijn! Heb jij een goed idee, dan is er zeker ruimte om dit te pitchen. Wees proactief en met het juiste doorzettingsvermogen zijn er ook buiten je specialisme om mooie doelen te bereiken.

Weten wat jouw mogelijkheden zijn binnen de marketingafdeling van 123inkt? Bekijk de vacatures hier.


Bekijk alle verhalen

Over 123inkt


Inktcartridges, toners en kantoorartikelen - dat is waar 123inkt bekend om staat. Maar als organisatie worden we ook gekenmerkt door ons enthousiaste en gedreven team. Wil je meer lezen over 123inkt als werkgever? Klik dan snel verder!

Over 123inkt

123inkt.nl

Nieuw Walden 56
1394 PC Nederhorst den Berg

0294 – 787109
werkenbij@123inkt.nl

Naar contact