Ferry, Manager Quality & Control

Ferry, Manager Quality & Control

''Iedereen is altijd bereid om elkaar te helpen om zo samen tot het best mogelijke resultaat te komen''

In oktober 2022 ben ik begonnen bij 123inkt.nl als Manager Quality & Control. Ik ken verschillende mensen die hier al langer werken en ik hoorde altijd goede verhalen over de werksfeer en het goede werkgeverschap waar 123inkt.nl voor staat. Ik kan beamen dat dat zéker het geval is.

Onze afdeling bestaat uit 12 personen, verdeeld over 3 verschillende divisies: Testen huismerk, Tonerproductie en Chip-updates. De divisie Testen huismerk test en waarborgt de kwaliteit en specificaties van onze huismerkartikelen, zoals inktcartridges (veelal printers voor thuisgebruik), toners (veelal voor zakelijk gebruik), drums en (foto)papier. Bij Tonerproductie wordt een groot aantal huismerktoners (zakelijk gebruik) gereedgemaakt voor de verkoop. De divisie Chip-updates houdt zich bezig met het updaten van huismerkcartridges zodat deze goed blijven werken in de verschillende printers.

Het leuke van de afdeling QC is dat het takenpakket vrij breed is en dat maakt elke werkdag anders. Wij werken samen met verschillende afdelingen binnen 123inkt.nl. Iedereen is altijd bereid om elkaar te helpen om zo samen tot het best mogelijke resultaat te komen. Dit in een leuke informele en gezellige sfeer.

Regelmatig gaan wij ook buiten werktijd gezellig een hapje eten of een andere activiteit (karten, paintballen) doen. De sfeer op onze afdeling is altijd goed. Er wordt hard gewerkt, iedereen is bereid elkaar te helpen en uiteraard mag ook de humor niet ontbreken. De week sluiten we altijd gezellig af met een drankje op de afdeling. Sluit jij binnenkort ook aan?


Bekijk alle verhalen

Over 123inkt


Inktcartridges, toners en kantoorartikelen - dat is waar 123inkt bekend om staat. Maar als organisatie worden we ook gekenmerkt door ons enthousiaste en gedreven team. Wil je meer lezen over 123inkt als werkgever? Klik dan snel verder!

Over 123inkt

123inkt.nl

Nieuw Walden 56
1394 PC Nederhorst den Berg

0294 – 787109
werkenbij@123inkt.nl

Naar contact