Mitchell, Test Automation Engineer

Mitchell, Test Automation Engineer

''Ik krijg de vrijheid om meerdere skills op te doen om te kijken waar mijn passie ligt.''

Als Medior Test Automation Engineer implementeer en verbeter ik de testautomatisering voor onze interne en externe software (onze websites). Het doel is om betere kwaliteit software sneller en stabieler naar productie te brengen. Daarnaast ben ik bezig met het opzetten, uitvoeren en managen van test automatisering plannen (bijvoorbeeld volledige automatisering van alle kritieke shoppaden met Cypress) die worden opgepakt door sprint teams. Hierbij bewaak ik samen met ontwikkelaars ook de kwaliteit van de code die wordt opgeleverd.

Ik werk sinds 2021 voor 123inkt.nl en koos voor deze werkgever omdat ik hier niet in een hokje word geduwd. Ik krijg de vrijheid om meerdere skills op te doen (functioneel testen, test automatisering, DevOps), zo kan ik kijken waar mijn passie ligt. Doorgroeimogelijkheden zijn er zéker ook bij 123inkt.nl. Ik begon als Software tester en ben binnen een korte tijd begeleid en doorgegroeid naar Medior Test Automation Engineer (mijn droomfunctie!).

Wat er zo leuk is aan werken op de IT-afdeling? Innovatie wordt gestimuleerd en gecultiveerd. Het geeft mij de flexibiliteit om toekomstgerichte oplossingen te bedenken met lange termijnvisie. Er is altijd een gezellige sfeer. We maken grapjes, maar weten ook wanneer we serieus moeten werken. Geen enkele dag is hetzelfde en ik kom met plezier op kantoor. Mijn team voelt aan als een groep vrienden die elkaar rugdekking geeft, wat heel fijn is. We hebben op de afdeling een muur met magneten die de memorabele momenten en karaktereigenschappen van de teamleden symboliseren. Bij mij staat er potje satésaus, omdat ik zoveel passie heb voor satésaus en een keer oliebollen met satésaus naar kantoor bracht.

Weten wat jouw mogelijkheden zijn binnen de IT-afdeling van 123inkt? Bekijk de vacatures hier.


Bekijk alle verhalen

Over 123inkt


Inktcartridges, toners en kantoorartikelen - dat is waar 123inkt bekend om staat. Maar als organisatie worden we ook gekenmerkt door ons enthousiaste en gedreven team. Wil je meer lezen over 123inkt als werkgever? Klik dan snel verder!

Over 123inkt

123inkt.nl

Nieuw Walden 56
1394 PC Nederhorst den Berg

0294 – 787109
werkenbij@123inkt.nl

Naar contact