Rick, Commercieel Manager Sponsoring

Rick, Commercieel Manager Sponsoring

''Inmiddels spelen er wekelijks meer dan 13.000 jeugdvoetballers in een door 123inkt gesponsord wedstrijdtenue''

Vanuit mijn functie als Commercieel Manager Sponsoring mag ik leidinggeven aan een team enthousiaste Accountmanagers. Samen met het team rollen we ons unieke sponsorprogramma steeds verder uit over Nederland. Inmiddels spelen er wekelijks meer dan 13.000 jeugdvoetballers in een door 123inkt gesponsord wedstrijdtenue.

Vanuit mijn opleiding en werkachtergrond als Sportmarketeer heb ik altijd met veel interesse gekeken naar het sponsorprogramma van 123inkt. Daarnaast profiteerde ik als jeugdspeler van HSV Wasmeer jarenlang zelf van de voordelen van het model. Toen ik in de zomer van 2021 toe was aan een nieuwe uitdaging, ben ik het gesprek met 123inkt aangegaan en heb ik de overstap gemaakt. En daarmee heb ik een geweldige keuze gemaakt! Want als je baan zo leuk is dat het niet aanvoelt als werken, weet je dat je op je plaats zit.

Binnen 123inkt krijg je volop de kans jezelf te ontwikkelen. Zelf begon ik de eerste maanden als Accountmanager, maar groeide ik al snel door naar mijn huidige, leidinggevende functie binnen het team. In de maanden daarna hebben we het team flink laten groeien naar inmiddels 6 hardwerkende collega’s. Maar naast de uitdagende werkzaamheden, is er uiteraard ook volop ruimte voor humor en staat de maandagochtend bij ons altijd in het teken van het doornemen van het sportweekend. Al is er in het weekend ook al regelmatig contact over de uitslagen van onze favoriete clubs! Voegen we jou tijdens de komende transferperiode toe aan ons team?


Bekijk alle verhalen

Over 123inkt


Inktcartridges, toners en kantoorartikelen - dat is waar 123inkt bekend om staat. Maar als organisatie worden we ook gekenmerkt door ons enthousiaste en gedreven team. Wil je meer lezen over 123inkt als werkgever? Klik dan snel verder!

Over 123inkt

123inkt.nl

Nieuw Walden 56
1394 PC Nederhorst den Berg

0294 – 787109
werkenbij@123inkt.nl

Naar contact