Roos, Inkoop Assistent

Roos, Inkoop Assistent

"Ik voelde mij hier direct thuis en kan 100% mezelf zijn."

Ik ben begonnen als Klantenservice Medewerkster, maar ik heb in het afgelopen jaar de overstap gemaakt naar de afdeling Inkoop. Nu mag ik mijzelf alweer ruim een jaar Inkoop Assistente voor het team OEM Printer Supplies noemen!

8 jaar geleden kreeg ik de tip van een vriend over werken bij 123inkt. Hij was zo enthousiast over de uitzonderlijk goede en relaxte sfeer, dat ik meteen ben gaan solliciteren. Mijn intentie was om hier maar even te blijven, maar ik ben toch blijven plakken. Ik heb het namelijk nog elke dag naar mijn zin!

Ik voelde mij hier direct thuis en kan 100% mezelf zijn. Sarcastische opmerkingen, slechte woordgrappen en raadsels zijn hier aan de orde van de dag. Maar daarnaast zijn we allemaal hele harde werkers die altijd voor elkaar klaarstaan.

Met regelmaat doen we buiten werk leuke dingen samen. Zoals een afdelingsuitje waarbij we gaan laser-kleiduifschieten, met aansluitend een borrel en een snack. Op vrijdagmiddag sluiten we altijd af met een lekkere borrel en goeie beats uit de speakers om het weekend in te luiden.

Lang verhaal kort: de afdeling inkoop is waar je wil werken! Bekijk hier alle vacatures op de afdeling Inkoop!


Bekijk alle verhalen

Over 123inkt


Inktcartridges, toners en kantoorartikelen - dat is waar 123inkt bekend om staat. Maar als organisatie worden we ook gekenmerkt door ons enthousiaste en gedreven team. Wil je meer lezen over 123inkt als werkgever? Klik dan snel verder!

Over 123inkt

123inkt.nl

Nieuw Walden 56
1394 PC Nederhorst den Berg

0294 – 787109
werkenbij@123inkt.nl

Naar contact