123led is onze snelgroeiende webwinkel op het gebied van ledverlichting. Het enthousiaste team bestond begin 2020 uit 7 medewerkers en is nu al meer dan verdubbeld! De mensen van 123led hebben bijna allemaal een passie voor innovatie. We zitten boven op de laatste trends, zoals Smart Home en verlichtings-apps. Omdat verlichting een seizoensproduct is, kun je gedurende het jaar rekenen op heel wat afwisseling. In de zomermaanden gaan de tuinverlichting en zaklampen snel, maar is er ook tijd voor het uitbreiden en optimaliseren van het assortiment en de website. De laatste maanden van het jaar schieten de bestellingen weer omhoog en zitten we met z’n allen tussen bergen kerstverlichting. Tijdens deze piekmomenten komt onze teamspirit goed aan het licht: we werken keihard samen om alle bestellingen de volgende dag bij onze klanten te krijgen. De snelste levertijden en de beste service van Nederland en België zijn ook voor 123led het belangrijkste streven.

Jouw ideale baan niet kunnen vinden?

Wil je alle nieuwste vacatures niet missen? Maak snel een vacature alert aan. Je ontvangt vacatures per e-mail die het beste bij jou passen. Zo ben je er altijd als eerste bij.

Over 123inkt


Inktcartridges, toners en kantoorartikelen - dat is waar 123inkt bekend om staat. Maar als organisatie worden we ook gekenmerkt door ons enthousiaste en gedreven team. Wil je meer lezen over 123inkt als werkgever? Klik dan snel verder!

Over 123inkt

123inkt.nl

Nieuw Walden 56
1394 PC Nederhorst den Berg

0294 – 787109
werkenbij@123inkt.nl

Naar contact