Magazijn

Vacatures:

Magazijn

Bijverdienen in ons magazijn

Bij 123inkt kun je in het weekend en op doordeweekse avonden bijverdienen in het magazijn. We werken doordeweeks tot 00.30 uur, op zaterdag tot 20.00 uur en op zondag tot 00.00 uur. Aan je uren kom je dus wel! Wat je gaat doen? Orders picken, pakketjes inpakken of producten in de stellingen zetten. Wat jouw taak ook is: in het magazijn zit je niet stil. Dit is dan ook de ideale bijbaan voor als je lekker wilt blijven bewegen.
De weekendploeg is, net als de weekploeg eigenlijk, een gezellige groep van veelal jonge mensen. Er wordt hard gelopen, maar af en toe ook erg hard gelachen. De muziek staat altijd aan, want daar werken we allemaal net iets sneller door. Is dit een werkomgeving die bij jou past? Solliciteer dan snel op de bijbaan van jouw keuze. 

Jouw ideale baan niet kunnen vinden?

Wil je alle nieuwste vacatures niet missen? Maak snel een vacature alert aan. Je ontvangt vacatures per e-mail die het beste bij jou passen. Zo ben je er altijd als eerste bij.

Over 123inkt


Inktcartridges, toners en kantoorartikelen - dat is waar 123inkt bekend om staat. Maar als organisatie worden we ook gekenmerkt door ons enthousiaste en gedreven team. Wil je meer lezen over 123inkt als werkgever? Klik dan snel verder!

Over 123inkt

123inkt.nl

Nieuw Walden 56
1394 PC Nederhorst den Berg

0294 – 787109
werkenbij@123inkt.nl

Naar contact