IT

Vacatures:

IT

Impact maken als IT'er

Werken op de IT-afdeling van 123inkt betekent: groots aan de weg timmeren. Je bouwt de beste en slimste oplossingen voor klanten en collega’s, je schrijft code om trots op te zijn en werkt aan hoogstaande en complexe projecten. Van CRM, tot Logistiek en Finance. Jij werkt aan slimme IT-oplossingen met grote impact. Je werkt met de nieuwste tech, je krijgt een goede beloning in een omgeving waar je kunt groeien. Daarnaast krijg je de ruimte om je eigen projecten te starten, hoe gaaf is dat?! Dus, ben jij niet bang om bugs uit te pluizen, wil je werken aan complexe uitdagingen en denk je graag mee over de toekomst van onze software? Bekijk de IT-vacatures.

 

4 redenen om bij 123inkt te werken als IT-professional

  1. Up-to-date tech stack met PHP 8.2, MySQL 8, Symfony 6, ElasticSearch, RabbitMQ, Kubernetes, Angular, typescript en nog veel meer.
  2. Hybride werken en flexibele werktijden. 
  3. Zelfstandig werken binnen kleine (scrum)teams. Na iedere sprint leveren we werkende resultaten op die we direct in productie nemen.
  4. Op Innovatiedagen mag jij tijd besteden aan innovatieve projecten die jou aanspreken. Laat je creativiteit los en breng verbeteringen aan waar het hele bedrijf van profiteert. The sky is the limit.

 

  

Een greep uit onze innovatieve projecten

  1. We zijn continu bezig met het optimaliseren en verbeteren van processen binnen ons ERP-systeem. Zo zijn we begonnen aan de ontwikkeling van een nieuw Warehouse Control System (WCS), bestaande uit software voor scanners, inpaktafels en logistieke processen. Communicatie met ons ERP-systeem zal verlopen via API en RabbitMq. Het project maakt verder gebruik van PHP 8.2, Symfony 6, Doctrine, Kubernetis, Docker, Angular en typescript.
  2. User experience is van cruciaal belang binnen e-commerce, daarom moet onze software betrouwbaar zijn. Om dit te waarborgen hebben we Gitlab pipelines ontwikkeld met daarin verschillende lints, phpstan, phpmd, phpunit, codequality tools, cypress, sonarcube en nog veel meer checks. Ook op deployment hebben we stappen gemaakt en beschikken we naast development omgevingen ook over een acceptatie-omgeving en een staging-omgeving zodat we code op een veilige manier in productie kunnen nemen.
  3. We implementeerden ElasticSearch (ES) voor het zoeken op onze website en het gebruik van filters zodat onze klanten snellere en betere resultaten verkrijgen. Tegenwoordig gebruiken we ES ook binnen onze ELK stack voor log-analyse en anomaly detection.
  4. Onze software wordt niet alleen in Nederland gebruikt, maar ook daarbuiten. Geregeld leveren wij maatwerk voor onze buitenlandse webshops. Zo hebben we verschillende buitenlandse betaal- en verzendmethoden geïmplementeerd.

Meer weten over deze én andere IT-projecten? Ga naar onze IT-blogpagina of neem een kijkje op onze github: github.com/123inkt

Als eerste op de hoogte van nieuwe vacatures

Mis nooit meer jouw ideale vacature met onze persoonlijke vacature alerts.

Over 123inkt


Inktcartridges, toners en kantoorartikelen - dat is waar 123inkt bekend om staat. Maar als organisatie worden we ook gekenmerkt door ons enthousiaste en gedreven team. Wil je meer lezen over 123inkt als werkgever? Klik dan snel verder!

Over 123inkt

123inkt.nl

Nieuw Walden 56
1394 PC Nederhorst den Berg

0294 – 787109
werkenbij@123inkt.nl

Naar contact