IT

Vacatures:

IT

IT

Werken op onze IT-afdeling betekent: écht het verschil kunnen maken. Je bouwt oplossingen die door miljoenen klanten en honderden collega’s gebruikt worden, schrijft code om trots op te zijn en werkt aan responsive designs. En hoewel je dit misschien niet zou verwachten, zijn wij toch één van de snelste websites van Nederland! Daarnaast heb je bij ons de ruimte om je eigen projecten te starten, hoe gaaf is dat?! Zo is recentelijk een team aan de slag gegaan met Elasticsearch. Dus, ben jij niet bang voor bugs, onderneem je direct actie zodra een scherm rood kleurt en denk je graag mee over de toekomst van onze zelfgebouwde systemen? Bekijk dan nu welke van onderstaande functies het beste bij jou past!

Je nieuwe collega's

Over het werk en de vele mogelijkheden

Jouw ideale baan niet kunnen vinden?

Wil je alle nieuwste vacatures niet missen? Maak snel een vacature alert aan. Je ontvangt vacatures per e-mail die het beste bij jou passen. Zo ben je er altijd als eerste bij.

Over 123inkt


Inktcartridges, toners en kantoorartikelen - dat is waar 123inkt bekend om staat. Maar als organisatie worden we ook gekenmerkt door ons enthousiaste en gedreven team. Wil je meer lezen over 123inkt als werkgever? Klik dan snel verder!

Over 123inkt

123inkt.nl

Nieuw Walden 56
1394 PC Nederhorst den Berg

0294 – 787109
werkenbij@123inkt.nl

Naar contact