Marketing

Vacatures:

Marketing

De klantreis staat centraal

Binnen de afdeling Marketing worden de meest uiteenlopende werkzaamheden verricht. Denk aan het optimaliseren van de online vindbaarheid, inrichten van advertising campagnes, schrijven van websitecontent, testen om conversie te verhogen en het beheer van ons productassortiment. Door je continu in onze klanten te verplaatsen, weet jij precies wat verbeterd en aangepakt kan worden binnen jouw vakgebied. Daardoor weten onze klanten steeds eenvoudiger de juiste producten te vinden. Welk aspect van marketing ga jij oppakken binnen onze organisatie? Bekijk alle marketingvacatures.

Ontwikkel jezelf als marketeer

Bij 123inkt sta je zelf aan het roer van je carrière. Je komt te werken in een grote organisatie vol talent en ervaring. Je kunt dus altijd even sparren met een collega of jezelf blijven ontwikkelen. Van ons krijg je de persoonlijke begeleiding, de tools en de ruimte om het beste uit jezelf te halen. Zo kan je groeien als professional, maar ook als mens. Voor veel collega’s is dit de ideale next step in hun carrière. Werk je nu bijvoorbeeld bij een bureau, of heb je ervaring bij een andere corporate? Kom bij ons op Champions League-niveau spelen en ontwikkel jezelf steeds een beetje meer. Ook starters vinden bij ons hun plek, wij leren je de kneepjes van het vak. 123inkt is de perfecte start van jouw carrière. Doorgroeien is bij ons de norm. Dat kan verticaal, bijvoorbeeld van junior Contentmarketeer naar medior. Of horizontaal, een andere richting op. Met alle trainingen en opleidingen en de grootte van onze organisatie is er altijd een boeiende nieuwe stap. 

5 redenen om als marketeer bij 123inkt te werken

  1. We werken met de laatste marketingtools en inzichten.
  2. Hybride werken en flexibele werktijden. 
  3. Je hebt impact op grote schaal en je kunt echt waarde toevoegen.
  4. Een werkgever die openstaat voor innovatie en daar graag in investeert.
  5. Doorgroeikansen binnen marketing én 123inkt. 

Het marketingteam

Met ruim 70 marketingspecialisten zorgen we dat we altijd relevant zijn en een optimale customer journey bieden. Dat doen we niet alleen voor 123inkt.nl maar voor alle webshops in binnen- en buitenland. We zetten onze merken internationaal op de kaart. Om echt uit te blinken in een specialisme hebben we de afdeling onderverdeeld naar expertise. Denk aan Content, SEA, SEO, CRO, Category Management, Design, Marketing Automation, etc. Binnen de teams leren we veel van én met elkaar. Natuurlijk werken we nauw samen met de andere marketingdisciplines. Binnen welk team ga jij aan de slag?

Als eerste op de hoogte van nieuwe vacatures

Mis nooit meer jouw ideale vacature met onze persoonlijke vacature alerts.

Over 123inkt


Inktcartridges, toners en kantoorartikelen - dat is waar 123inkt bekend om staat. Maar als organisatie worden we ook gekenmerkt door ons enthousiaste en gedreven team. Wil je meer lezen over 123inkt als werkgever? Klik dan snel verder!

Over 123inkt

123inkt.nl

Nieuw Walden 56
1394 PC Nederhorst den Berg

0294 – 787109
werkenbij@123inkt.nl

Naar contact