Nick, Commercieel Medewerker

Nick, Commercieel Medewerker

''Als je maar je best doet en laat zien dat je iets wilt''

Mijn naam is Nick Raven, ik ben 22 jaar en woon in Loosdrecht. Ik ben begonnen in het magazijn, maar kwam er al heel snel achter dat dat niks voor mij was. Omdat ik wist dat er bij 123inkt.nl verschillende mogelijkheden zijn om door te groeien, heb ik dat meteen aangegeven. Daarna ging het allemaal heel snel. Inmiddels werk ik al begin 2022 op de verkoopafdeling als commercieel medewerker. Ik heb het heel erg naar mijn zin, omdat ik hier echt word gemotiveerd om beter te worden in mijn werk.

Persoonlijk merk ik ook dat ik stappen aan het maken ben en elke dag beter word in mijn werk. De sfeer op de afdeling is erg gezellig. Iedereen is heel relaxed en je kunt altijd alles vragen als je iets niet weet. Daarnaast worden er ook veel grappen gemaakt, wat ik heel belangrijk vind binnen een groep. In de korte periode die ik op deze afdeling werk, is mij al duidelijk geworden dat je heel erg kunt doorgroeien. Als je maar je best doet en laat zien dat je iets wilt.

Er worden vaak uitjes georganiseerd op de afdeling. In de periode dat ik nu werkzaam ben bij 123inkt.nl is er al een aantal geweest. Daarnaast is er op de laatste vrijdag van de maand altijd een VrijMiBo voor de hele organisatie, waar je ook mensen van andere afdelingen leert kennen. 


Bekijk alle verhalen

Over 123inkt


Inktcartridges, toners en kantoorartikelen - dat is waar 123inkt bekend om staat. Maar als organisatie worden we ook gekenmerkt door ons enthousiaste en gedreven team. Wil je meer lezen over 123inkt als werkgever? Klik dan snel verder!

Over 123inkt

123inkt.nl

Nieuw Walden 56
1394 PC Nederhorst den Berg

0294 – 787109
werkenbij@123inkt.nl

Naar contact