Klantenservice

Vacatures:

Klantenservice

Klantenservice

Onze helden van de Klantenservice doen er alles aan om ruim 3 miljoen klanten tevreden te houden. Je bent het eerste aanspreekpunt, lost problemen op van zowel particuliere als zakelijke klanten en beantwoordt hun vragen. Wees gerust, never a dull moment op deze afdeling. Vragen als: “welke toner is geschikt voor mijn printer?” of “welk potlood is het beste om te schetsen?” komen regelmatig voorbij via telefoon, chat, mail en social media. Op jouw manier sta je deze klanten te woord. Daarbij is er volop ruimte voor een persoonlijke noot en een dosis humor. Dankzij jou staan klanten niet minutenlang in de wacht, worden ze naar tevredenheid geholpen en komen ze bij ons terug vanwege de uitstekende service! 
Welk van onderstaande rollen is jou op het lijf geschreven?

Jouw ideale baan niet kunnen vinden?

Wil je alle nieuwste vacatures niet missen? Maak snel een vacature alert aan. Je ontvangt vacatures per e-mail die het beste bij jou passen. Zo ben je er altijd als eerste bij.

Over 123inkt


Inktcartridges, toners en kantoorartikelen - dat is waar 123inkt bekend om staat. Maar als organisatie worden we ook gekenmerkt door ons enthousiaste en gedreven team. Wil je meer lezen over 123inkt als werkgever? Klik dan snel verder!

Over 123inkt

123inkt.nl

Nieuw Walden 56
1394 PC Nederhorst den Berg

0294 – 787109
werkenbij@123inkt.nl

Naar contact