Cedric, Teamlead SEA

Cedric, Teamlead SEA

"Ik zorg ervoor dat iedereen zich verder kan ontwikkelen."

Ik ben bij 123inkt als teamlead van het SEA-team verantwoordelijk voor een kundig en enthousiast team van 9 SEA-specialisten. Als SEA-specialisten zorgen wij voor het optimaal benutten en inzetten van betaalde kanalen, zoals Paid Search, Shopping en prijsvergelijkers. Ik zorg ervoor dat iedereen zich kan ontwikkelen en hulp krijgt als ze tijdens hun werk ergens tegenaan lopen.

Dit werk doe ik nu ongeveer anderhalf jaar met veel plezier, waarbij ik de ruimte krijg om mijzelf persoonlijk te ontwikkelen. Zo wordt er op een snelle en dynamische manier geschakeld. Dit gebeurt bijvoorbeeld als er sprake is van zaken die nieuw voor mij zijn, of wanneer er iets meer bijgestuurd moet worden. Dit heeft voor mij ook de doorslag gegeven om destijds de switch naar 123inkt te maken.

De sfeer op onze afdeling is een combinatie van gezelligheid en (kei)hard werken. Er is veel interactie met het team en aan traktaties geen gebrek, of er nu iemand jarig is of iemand een van onze ongeschreven regels breekt: taart! Onze pubquizzen zijn legendarisch!

Kortom, als je op zoek bent naar een uitdagende baan, die nooit saai is en waar je altijd met plezier naartoe gaat: kom bij ons werken!

Ook werken op de afdeling Marketing? Bekijk de vacatures.


Bekijk alle verhalen

Over 123inkt


Inktcartridges, toners en kantoorartikelen - dat is waar 123inkt bekend om staat. Maar als organisatie worden we ook gekenmerkt door ons enthousiaste en gedreven team. Wil je meer lezen over 123inkt als werkgever? Klik dan snel verder!

Over 123inkt

123inkt.nl

Nieuw Walden 56
1394 PC Nederhorst den Berg

0294 – 787109
werkenbij@123inkt.nl

Naar contact