Onze locaties

Nederhorst den Berg

Op ons hoofdkantoor vind je het magazijn en veel kantoorafdelingen, zoals marketing, finance, IT, en HR. Ondanks dat dit onze grootste locatie is, kent iedereen elkaar wel. In het bedrijfsrestaurant worden dagelijks heerlijke lunches bereid.

Het pand bevindt zich tussen de weilanden, maar ligt slechts een kwartier rijden bij Hilversum vandaan en is gemakkelijk te bereiken vanaf de A2. Uiteraard zijn er voor onze medewerkers gratis parkeerplaatsen en een fietsenstalling beschikbaar. Ook met het OV is ons kantoor te bereiken: buslijn 106 Hilversum - Nederhorst den Berg – Weesp stopt praktisch voor de deur.

Als je met het openbaar vervoer komt, kun je ook gebruikmaken van onze gratis pendelbus voor personeel! Deze bus brengt je van het treinstation in Hilversum rechtstreek naar kantoor en weer terug. Hij rijdt voor en na iedere shift. Voor het magazijn rijdt de eerste bus al om 7:00, voor het kantoor is dit om 8:30. Binnen 20 minuten zet de bus je voor het kantoor af. Ideaal!

Vacatures in Nederhorst den Berg


Almere

Onze webshops 123accu, 123led, 123-3D en 123schoon en een deel van de Klantenservice van 123inkt.nl opereren vanuit onze locatie in Almere. Hier gebeurt veel. Zo vind je hier onder andere de magazijnen van de verschillende shops en een testlocatie waar we alle 3D-producten testen voor 123-3D. Ook deze locatie is voorzien van fietsenstallingen, parkeerplaatsen en een bedrijfsrestaurant waar dagelijks de lekkerste lunches worden gemaakt. Het pand vind je vlak naast de A6 en is dus goed met de auto bereikbaar. Met het OV reis je het best naar Almere Parkwijk om vanaf daar de bus te pakken naar halte Sallandsekant.

Vacatures in Almere


Veenendaal

In Veenendaal vind je niet alleen een magazijn, maar ook onze klantenservice- en verkooptoppers steken hier dagelijks de handen uit de mouwen. Het pand is gemakkelijk via de A12 met de auto bereikbaar. Of neem de bus vanaf treinstation Veenendaal-De Klomp naar halte Franjezwam. Vanaf daar is het 15 minuten lopen.

Vacatures in Veenendaal

Utrecht

Ons kantoor bevindt zich midden in het bruisende hart van de stad, op loopafstand van het Centraal Station. De locatie is dus supergoed bereikbaar met het openbaar vervoer! Daarnaast vind je verschillende eetgelegenheden, sportscholen, supermarkten en winkels om de hoek. In het kantoor aan het Leidseveer vind je onze klantenservice- en verkoopteams.

Vacatures in Utrecht

Over 123inkt


Inktcartridges, toners en kantoorartikelen - dat is waar 123inkt bekend om staat. Maar als organisatie worden we ook gekenmerkt door ons enthousiaste en gedreven team. Wil je meer lezen over 123inkt als werkgever? Klik dan snel verder!

Over 123inkt

123inkt.nl

Nieuw Walden 56
1394 PC Nederhorst den Berg

0294 – 787109
werkenbij@123inkt.nl

Naar contact