Onze cultuur

Onze cultuur

123inkt, 123accu, 123led, 123-3D of 123schoon: het maakt niet uit bij welk 123-bedrijf je terechtkomt. Achter elke shop zit een informeel, betrokken team dat gericht is op (sterke) groei. We hebben overal dezelfde kenmerkende cultuur, waarover je hieronder meer leest:

We zijn informeel

Er is enkel onderscheid tussen functie en rol binnen het bedrijf, maar verder worden we allemaal behandeld en gezien als gelijken. We hanteren een open-deurbeleid en er wordt dan ook niet vreemd opgekeken als de eigenaar van het bedrijf ineens bij je op de afdeling staat (of andersom, jij bij hem op kantoor).

Bovendien houden we absoluut niet van strikte kledingnormen; in de zomer kun je dus lekker in je korte broek naar je werk! Wel houden we, of nouja een groot aantal mensen, van themafeestjes waar we uitbundig en over the top gekleed naartoe gaan.

We betrekken

Door middel van onze nieuwsbrieven, grote schermen in de kantine en berichtgeving op onze interne pagina houden we onze medewerkers op de hoogte van alle belangrijke ontwikkelen binnen de organisatie. Via de maandelijkse nieuwsbrieven lees je bijvoorbeeld waar de andere afdelingen nou eigenlijk mee bezig zijn en welke successen zij recentelijk hebben behaald. En stiekem vinden we het ook heel leuk om te vermelden wanneer en waar de 123inkt-pen op televisie is gespot!

De eigenaar, Gerben Kreuning, heeft een eigen visie waarmee hij medewerkers weet te inspireren. Dit komt tot uiting tijdens onze verschillende meetings en de projectgroepen die hij start. Ook stimuleren we het delen van ideeën door de diverse ideeënboxen die vindbaar zijn door het gehele gebouw.

We verbinden

Ondertussen zijn de verschillende 123-shops uitgegroeid tot de 123-familie. Er zijn medewerkers die al jaren in het bedrijf werken, maar dat betekent niet dat nieuwe medewerkers zich niet heel snel thuis voelen. 

Collega's trekken buiten het werk met elkaar op en we organiseren de leukste bedrijfsfeestjes en -uitjes om de verbinding met iedereen te vergroten. De successen – en dat zijn er best veel – vieren we altijd met elkaar.

Ook zie je de verbintenis terug in het samen verhuizen van magazijnen en kantoren, maar ook het gezamenlijk tellen van de voorraad. Bovendien krijg je als nieuwe (kantoor)medewerker altijd een meeloopdag in het magazijn om te zien waar het nou allemaal om draait. Je hebt de producten daadwerkelijk in je handen en ziet hoe ernorm veel pakketten we elke dag versturen!

Een andere belangrijke factor die de verbintenis vergroot, is dat de medewerkers zich gehoord én gewaardeerd voelen!

We groeien

Onze 123-bedrijven groeien als organisaties, maar we willen ook dat de medewerkers meegroeien! Uiteraard willen we dat je groeit op zowel persoonlijk vlak als op het gebied van je carrière en daarom bieden we diverse doorgroeimogelijkheden zowel binnen als buiten de afdelingen voor iedereen.

Over 123inkt


Inktcartridges, toners en kantoorartikelen - dat is waar 123inkt bekend om staat. Maar als organisatie worden we ook gekenmerkt door ons enthousiaste en gedreven team. Wil je meer lezen over 123inkt als werkgever? Klik dan snel verder!

Over 123inkt

123inkt.nl

Nieuw Walden 56
1394 PC Nederhorst den Berg

0294 – 787109
werkenbij@123inkt.nl

Naar contact