Onze organisatie

Onze organisatie

Bij 123inkt denk je ongetwijfeld als eerst aan inkt en toners. Al sinds de start van onze webwinkel in 2000, bieden wij met ons huismerk een goed en goedkoop alternatief voor originele printersupplies. Maar wist je ook dat wij flink aan het uitbreiden zijn op het gebied van kantoor- en hobbyartikelen? Van whiteboards en nietmachines tot verf en schoolspullen: wij hebben het allemaal!

Dagelijks streven we ernaar om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. Dat doen we door tegen de allerlaagste prijs te leveren, maar ook een serviceniveau te bieden dat klanten niet verwachten voor deze prijs! Elke bestelling die voor 23.59 uur binnenkomt, moet de volgende dag bij een tevreden klant worden afgeleverd. Uit onze enorme groei blijkt wel dat klanten hier blij mee zijn: we hebben ondertussen meer dan 4 miljoen klanten in Nederland en België. Bovendien zijn wij dankzij onze klanten al 16 keer uitgeroepen tot Beste Webwinkel van Nederland bij de Webshop Awards en Shopping Awards. Deze awards staan te stralen in onze vitrinekast, want wij zijn er maar wat trots op!

Je begrijpt dat daar een geweldig team voor nodig is. Ruim 600 medewerkers leveren elk een unieke bijdrage aan het succes van 123inkt. Elke afdeling vormt een onmisbare schakel: van het inpakken van duizenden pakketten per dag tot het ontwikkelen van IT-systemen waar het hele bedrijf op draait. We werken veel samen en daarom zijn we, ondanks de enorme groei van de afgelopen jaren, een hechte organisatie met een bedrijfscultuur waarbinnen iedereen zichzelf kan zijn.

Eén van de kantoorartikelen die je misschien al kent, is de gele 123inkt pen. Onze klanten krijgen deze als leuk extraatje bij elke bestelling. Ondertussen zien we onze pennen overal terug; ze liggen in cafés en worden in tv-programma’s gespot.

Bij 123inkt werken we nauw samen met onze vijf zusterorganisaties die elk specialist zijn op een ander gebied: accu’s en batterijen, ledlampen, 3D-printers, schoonmaakartikelen en managed print services. Hieronder lees je meer over deze webshops.

 123accu.nl

123accu is de gespecialiseerde webwinkel met alles op het gebied van accu’s, batterijen en accessoires voor apparaten. Een enthousiast team van 29 mensen timmert aan de weg naar nog meer succes. 123accu heeft niet alleen dezelfde look & feel als 123inkt, maar biedt ook dezelfde voordelen: supersnelle levering en geweldige service. Op een nieuwe accu wil tenslotte niemand lang wachten. 123accu onderscheidt zich ook, net als 123inkt, door zeer scherpe prijzen. We bieden een groot aantal huismerk accu’s aan, als betaalbaar alternatief voor accu’s van originele merken. Telkens als er nieuwe apparaten uitkomen, bieden wij een passende accu. Daar werken we hard aan met specialisten op het gebied van assortiment, marketing, klantenservice en magazijn. Het team is nog klein genoeg om iedereen bij naam te kennen en dat zorgt ervoor dat je bij 123accu in een enthousiaste, hechte club mensen werkt.

Ook bij 123accu werken? Bekijk de vacatures
Of bezoek de webwinkel: 123accu.nl

 123led.nl 

123led is onze snelgroeiende webwinkel op het gebied van ledverlichting. Het enthousiaste team bestond begin 2020 uit 7 medewerkers en is nu al meer dan verdubbeld! De mensen van 123led hebben bijna allemaal een passie voor innovatie. We zitten boven op de laatste trends, zoals Smart Home en verlichtings-apps. Omdat verlichting een seizoensproduct is, kun je gedurende het jaar rekenen op heel wat afwisseling. In de zomermaanden gaan de tuinverlichting en zaklampen snel, maar is er ook tijd voor het uitbreiden en optimaliseren van het assortiment en de website. De laatste maanden van het jaar schieten de bestellingen weer omhoog en zitten we met z’n allen tussen bergen kerstverlichting. Tijdens deze piekmomenten komt onze teamspirit goed aan het licht: we werken keihard samen om alle bestellingen de volgende dag bij onze klanten te krijgen. De snelste levertijden en de beste service van Nederland en België zijn ook voor 123led het belangrijkste streven.

Ook bij 123led werken? Bekijk de vacatures
Of bezoek de webwinkel: 123led.nl

 123-3D.nl

Bij 123-3D zijn we elke dag bezig met 3D-printers en alles wat ermee te maken heeft. Onze gespecialiseerde 3D-printwebwinkel begon klein, maar ondertussen mogen we ons vol trots marktleider in Nederland noemen! Klanten weten ons te vinden voor de juiste producten, die de volgende dag al bezorgd worden. Maar ook voor (Nederlandstalige) informatie over 3D-printen komen zowel beginnende als gevorderde 3D-hobbyisten naar 123-3D. Ons hele team is enthousiast over de producten en samen zitten we boven op de laatste ontwikkelingen van de snel veranderende 3D-printmarkt. Ben jij technisch aangelegd en klaar om in de wereld van het 3D-printen te duiken? Kom ons team van 24 medewerkers dan versterken!

Ook bij 123-3D werken? Bekijk de vacatures
Of bezoek de webwinkel: 123-3D.nl

 123schoon.nl 

Deze frisse webshop biedt alles aan op het gebied van schoonmaken en persoonlijke verzorging. Kijk maar eens op de website wat daar allemaal bij hoort: van stofzuigerzakken tot mini-shampoos voor op vakantie. Klanten kunnen bij 123schoon rekenen op lage prijzen, supersnelle levertijden (voor 23:59 uur besteld, de volgende dag in huis) en uitstekende service. In 2020 werd hygiëne extra belangrijk en schoten onze orders de lucht in! We hebben met z’n allen gerend om ons serviceniveau en onze snelle levertijden waar te blijven maken. Dat is ons gelukt, dankzij de groei van ons team van 3 naar 10 medewerkers in minder dan een jaar tijd. Het team is net zo betrokken en hecht gebleven. Bij deze kleine webwinkel heb je vanuit elke functie de ruimte om een grote bijdrage aan ons succes te leveren. Wij hebben grote verwachtingen voor 123schoon. Groei jij mee?

Ook bij 123schoon werken? Bekijk de vacatures
Of bezoek de webwinkel: 123schoon.nl

  123zakelijk.nl 

Het kleine, enthousiaste team van 123zakelijk is in 2020 gestart. Jij kunt hier in elke functie dus nog een enorm verschil maken! En omdat 123zakelijk gevestigd is in het pand van 123inkt, profiteren wij lekker mee van de uitgebreide kantine en diverse andere voorzieningen. 123zakelijk is geen webshop, maar een aanbieder van managed print services (MPS). Dit betekent dat wij een alles-in-één-oplossing voor de printomgeving leveren. Daarbij horen niet alleen (koop- of lease)printers, toners, papier en onderhoud, maar ook een groot aantal documentoplossingen voor zakelijke klanten. 123zakelijk wil de zakelijke markt de komende jaren gaan veroveren door de focus te leggen op transparantie, eenvoud en klantgerichtheid.

Ook bij 123zakelijk werken? Bekijk de vacatures
Bezoek de website: 123zakelijk.nl

 Kabelshop.nl 

Zoek jij een toffe scale-up waar niets te gek is en waar jij het beste uit jezelf en het bedrijf kunt halen? Dan zit je bij Kabelshop.nl helemaal goed. Een jong en dynamisch bedrijf met veel ambitie en grote dromen. Kabelshop.nl is in 2015 opgericht door 2 jonge ondernemers met een heleboel plannen voor de toekomst. Waar zij in het begin nog alles samen deden, bestaan er binnen Kabelshop.nl tegenwoordig verschillende afdelingen waar wij talentvolle én gezellige collega’s voor zoeken. Inmiddels zijn wij verhuisd naar een gloednieuw bedrijfspand in Almere. Dit duurzame pand biedt de perfecte werkomgeving voor onze collega's. Met gezellige kantoorruimtes, meerdere meetingrooms, heerlijke koffie en heel veel ruimte voor ons uitgebreide assortiment. Hierdoor kunnen wij nog meer groeien en onze klanten nóg beter helpen. Solliciteer bij ons en lift mee naar de top!

Ook bij Kabelshop.nl werken? Bekijk de vacatures
Bezoek de website: kabelshop.nl

Wil je een nog betere indruk krijgen van 123inkt als werkgever? Bekijk dan ook:

Onze bedrijfscultuur 
Ervaringen van je toekomstige collega's

Over 123inkt


Inktcartridges, toners en kantoorartikelen - dat is waar 123inkt bekend om staat. Maar als organisatie worden we ook gekenmerkt door ons enthousiaste en gedreven team. Wil je meer lezen over 123inkt als werkgever? Klik dan snel verder!

Over 123inkt

123inkt.nl

Nieuw Walden 56
1394 PC Nederhorst den Berg

0294 – 787109
werkenbij@123inkt.nl

Naar contact