Druk je stempel op 123inkt

Druk je stempel op 123inkt

Sta jij aan het begin van je carrière, timmer je hard aan de weg of heb je al heel wat jaren ervaring? In welke fase van je carrière je ook zit, bij ons kun je écht het verschil maken. Wij bieden je niet alleen een leuke baan met fijne collega’s, maar ook de kans om werkelijk impact te maken op onze processen, prestaties en resultaten. Durf jij het aan? Laat ons zien wat je kunt en druk je stempel op 123inkt.

Zij gingen je voor

Deze verhalen zijn niet verzonnen. Anouk, Robin en Jeroen hebben deze successen echt behaald bij 123inkt! En zij zijn niet de enigen: nog veel meer collega’s hebben indrukwekkende prestaties geleverd. Zonder hun bijdrage waren wij nooit één van de succesvolste webshops van Nederland geworden.

Wat wordt jouw succesverhaal?

Een uitdaging aangaan en succesvol zijn is altijd leuk, maar het voelt nóg beter als je daarmee een verschil maakt voor de hele organisatie. Kom jij jouw eigen succesverhaal schrijven? Als je bij ons aan boord stapt, is geen dag hetzelfde. Wij helpen jou graag om het beste uit jezelf te halen!

Ervaar onze open en informele cultuur

Bij 123inkt werken we keihard om samen de beste resultaten te realiseren. Die bereiken we alleen door een fijne samenwerking binnen en tussen onze teams. Onze cultuur staat bekend om het familiegevoel en de open sfeer op alle afdelingen. We zijn de afgelopen jaren hard gegroeid, maar toch blijven we één team.

Druk je stempel op één van onze locaties

Dat teamgevoel is niet alleen aanwezig bij 123inkt in Nederhorst den Berg, maar ook bij onze andere locaties. Onze zusterbedrijven 123accu, 123led, 123-3D en 123schoon zijn gevestigd in Almere. Een hecht en enthousiast team zet onze zustershops steeds beter op de kaart. Ook hebben we een vestiging in Veenendaal. 

Op elke locatie ervaar je de open, informele en persoonlijke 123inkt-cultuur. Of je nu op kantoor werkt of de mouwen opstroopt in het magazijn: we helpen elkaar altijd! Verder organiseren we regelmatig een pubquiz, bedrijfsfeest of teambuilding-activiteit. Ook zo kan jij je steentje bijdragen: je bent van harte welkom bij onze gezellige feestcommissies.

Maak het verschil!

Ben je enthousiast geworden en sta je klaar om jouw stempel op onze organisatie te drukken? Reageer dan snel op één van onze vacatures en wie weet, schrijf jij hier binnenkort jouw persoonlijke succesverhaal!

Over 123inkt


Inktcartridges, toners en kantoorartikelen - dat is waar 123inkt bekend om staat. Maar als organisatie worden we ook gekenmerkt door ons enthousiaste en gedreven team. Wil je meer lezen over 123inkt als werkgever? Klik dan snel verder!

Over 123inkt

123inkt.nl

Nieuw Walden 56
1394 PC Nederhorst den Berg

0294 – 787109
werkenbij@123inkt.nl

Naar contact