Daan, Account Manager

Daan, Account Manager

"Ik heb hier mijn passie voor het salesvak ontdekt."

Tijdens mijn studie ben ik begonnen bij 123inkt. Parttime werken op de verkoopafdeling was een mooie bijbaan, maar vanwege mijn tegenstrijdige studierichting had ik nooit verwacht dat ik bij de organisatie zou blijven. Waarom ik jaren na het behalen van mijn diploma toch bij 123inkt werk? Ik heb hier mijn passie voor het salesvak ontdekt.

De jonge professionals van de verkoopafdeling hebben mij intern begeleid bij het behalen van mooie resultaten. Door te werken met targets kon ik mezelf uitstekend stimuleren om mijn doelen te behalen en door te groeien. Na twee jaar klantcontact kreeg ik een nieuw doel voor ogen: zelf wat opzetten. De afdeling had namelijk nog geen buitendienst. Die kans kreeg ik en heb ik met beide handen aangegrepen.

Nu stuur ik een team van gemotiveerde accountmanagers en backofficemedewerkers aan. Als ik terugkijk op de start van mijn carrière, had ik het niet anders willen zien. Ik ben blij met mijn keuzes en de ontwikkeling die ik bij 123inkt heb doorgemaakt. Hier ben ik van starter tot professional gegroeid.

Een gezonde werkdruk gecombineerd met een jonge, bruisende en vooral gemotiveerde afdeling maakt dat ik iedere dag met plezier naar mijn werk ga. Samen werken wij aan een jaarlijkse groei: dit wordt gestimuleerd door competitie en leuke uitjes. De laagdrempelige communicatie binnen het team maakt dat iedereen welkom is en zich gauw thuis voelt.

Ook werken op de afdeling Verkoop / Commercie? Bekijk de vacatures.


Bekijk alle verhalen

Over 123inkt


Inktcartridges, toners en kantoorartikelen - dat is waar 123inkt bekend om staat. Maar als organisatie worden we ook gekenmerkt door ons enthousiaste en gedreven team. Wil je meer lezen over 123inkt als werkgever? Klik dan snel verder!

Over 123inkt

123inkt.nl

Nieuw Walden 56
1394 PC Nederhorst den Berg

0294 – 787109
werkenbij@123inkt.nl

Naar contact