Ferry, Algemeen Directeur (CEO)

Ferry, Algemeen Directeur (CEO)

"Doe waar je goed in bent."

123inkt kent inmiddels ruim vier miljoen klanten en groeit als kool. Ons team groeit mee: in 2021 verwelkomden we zo’n 200 nieuwe collega’s. Ondanks de grootte van de organisatie en de groei die we doormaken, heerst hier een fijne familiecultuur.

Het geheime recept achter ons succes is dat we de verwachtingen van de klant overtreffen. Ondanks ons lage prijsniveau bieden we een uitstekende service en nemen we onze rol als specialist serieus. Daarnaast zorgt de betrokkenheid van iedere medewerker voor het succes. Van het toevoegen van producten tot het inpakken van de pakketten; elke schakel is belangrijk en iedere collega is waardevol. We werken hard, maar we doen het samen. Zo tellen we aan het einde van het jaar gezamenlijk de voorraad in het magazijn en helpen afdelingen elkaar bij drukte altijd uit de brand. Om collega’s betrokken te houden, organiseren we uitjes en feesten met al het personeel. Als CEO wil ik ook betrokken, aanspreekbaar en bereikbaar zijn. Wil je iets delen? Loop dan gerust naar mij toe. Door middel van interne nieuwsbrieven, digitale schermen en ons intranet houden we medewerkers op de hoogte en delen we successen.

Ik wil collega’s de vrijheid geven om het werk naar eigen inzicht in te vullen en met ideeën te komen. Diegenen die dat goed doen, groeien door als ze willen. Ik ben zelf begonnen als stagiair en ben nu CEO. De kans om door te groeien, krijgt iedereen. Als je het naar je zin hebt en op een goede plek zit, ga je niet weg. Nieuwkomers worden altijd warm ontvangen en de meeste blijven meer dan vijf jaar.

Ik ben natuurlijk niet objectief, maar 123inkt is écht één van de gezelligste organisaties uit de regio. We bieden je mooie uitdagingen en mogelijkheden om te groeien. Als onderdeel van de 123inkt-familie doe je altijd waar je goed in bent en houd je je bezig met werk waar jij plezier uithaalt. Waarom zou je twijfelen om bij ons te solliciteren? Bekijk alle vacatures


Bekijk alle verhalen

Over 123inkt


Inktcartridges, toners en kantoorartikelen - dat is waar 123inkt bekend om staat. Maar als organisatie worden we ook gekenmerkt door ons enthousiaste en gedreven team. Wil je meer lezen over 123inkt als werkgever? Klik dan snel verder!

Over 123inkt

123inkt.nl

Nieuw Walden 56
1394 PC Nederhorst den Berg

0294 – 787109
werkenbij@123inkt.nl

Naar contact