Jara, Trainee

Jara, Trainee

"Binnen de kortste keren voelde ik me een echte ‘123inkt-er’!"

Je weet dat het moment ooit gaat komen: de dag dat je afgestudeerd bent, het zogenaamde ‘burgerleven’ begint, en je op zoek moet naar een baan. Hoewel ik altijd geprobeerd heb om mijn keuze zo lang mogelijk uit te stellen, ontkwam ik er niet langer aan: wat wilde ik gaan doen?

Na veel vacaturewebsites en open dagen bezocht te hebben, kwam ik tot de conclusie: ik heb geen idee wat ik wil doen. Ik vond verschillende afdelingen interessant, maar vond het lastig om enkel op basis van omschrijvingen voor een bepaalde functie te kiezen. Het liefst wilde ik alle afdelingen en functies even uitproberen. En laat daar nou net dé perfecte functie voor zijn bij 123inkt.nl: Trainee!

Het afgelopen jaar heb ik meegedraaid op verschillende afdelingen en daarnaast aan eigen projecten gewerkt. Van Klantenservice tot Finance en van Magazijn tot Projectmanagement, ik ben overal geweest! Hierdoor heb ik het bedrijf en mijn collega’s heel snel leren kennen en voelde ik me binnen de kortste keren een echte ‘123inkt’er’!

Wat 123inkt.nl voor mij zo bijzonder maakt, is de sfeer. Het gehele bedrijf vormt één team, en vanaf de eerste dag dat je binnenkomt, hoor je erbij. Ook is er altijd ruimte voor nieuwe ideeën. Of het nu gaat om het veranderen van een belangrijk proces of het toevoegen van eetbare koffiebekers aan het assortiment: alles kan besproken worden. Als Trainee kan jij hierin een belangrijke rol spelen. Je hebt tenslotte nog een frisse blik, dus kom maar op met al die ideeën en gedachtekronkels!

Momenteel ben ik aan het kijken naar een passende vervolgstap binnen het bedrijf. Inmiddels weet ik namelijk wél wat ik wil doen: ik wil bij 123inkt.nl blijven werken!

Ook aan de slag als Trainee? Bekijk hier de vacature.


Bekijk alle verhalen

Over 123inkt


Inktcartridges, toners en kantoorartikelen - dat is waar 123inkt bekend om staat. Maar als organisatie worden we ook gekenmerkt door ons enthousiaste en gedreven team. Wil je meer lezen over 123inkt als werkgever? Klik dan snel verder!

Over 123inkt

123inkt.nl

Nieuw Walden 56
1394 PC Nederhorst den Berg

0294 – 787109
werkenbij@123inkt.nl

Naar contact