Annemijn, Projectmanager

Annemijn, Projectmanager

''De uitdagingen die corona met zich meebracht, wisten we om te zetten in een sterkere teamband''

Na mijn master was het tijd om een baan te zoeken, maar waar te beginnen? Op een vacaturewebsite kwam ik 123inkt tegen. Maar wat kon ik precies van 123inkt verwachten? Wat me opviel, was de gezellige sfeer die omschreven werd in de vacature en dat het kantoor in een groene omgeving is gevestigd. Tijdens de sollicitatiegesprekken werd er gesproken over een groeiend bedrijf met veel kansen en een goede sfeer. Inmiddels kan ik dit volledig beamen. Sinds mei 2020 ben ik Projectmanager op de afdeling Projectmanagement. De werkzaamheden die hierbij horen, zijn het managen van verschillende (internationale) projecten. Door de dynamische omgeving van 123inkt hou ik me met veel verschillende specialismen bezig, zoals klantenservice, HR, acquisities, en nog veel meer!

Ik ben begonnen als Junior Projectmanager op de afdeling, waarbij ik het vierde teamlid was. Nu ben ik junior af en heb ik mij op vele vlakken mogen ontwikkelen. Daarnaast is de afdeling in die tijd al verdubbeld qua aantal teamleden. Naast de praktische ontwikkelingen stelt 123inkt als werkgever ook een opleidingsbudget beschikbaar om jaarlijks een opleiding te volgen. De opleidingen die ik hiermee gevolgd heb, bieden mij handvatten voor mijn verdere ontwikkeling bij 123inkt.

De sfeer binnen de afdeling is erg vertrouwd en iedereen is te porren voor een afdelingsuitje. Tijdens het laatste uitje hebben we een cocktailworkshop gevolgd om vervolgens af te sluiten met een etentje in Utrecht. Kom jij de volgende keer mee? Bekijk de vacatures van de afdeling Projectmanagement. 


Bekijk alle verhalen

Over 123inkt


Inktcartridges, toners en kantoorartikelen - dat is waar 123inkt bekend om staat. Maar als organisatie worden we ook gekenmerkt door ons enthousiaste en gedreven team. Wil je meer lezen over 123inkt als werkgever? Klik dan snel verder!

Over 123inkt

123inkt.nl

Nieuw Walden 56
1394 PC Nederhorst den Berg

0294 – 787109
werkenbij@123inkt.nl

Naar contact