Sarah, Coach verkoop

Sarah, Coach verkoop

''Het is het leukste om een nieuwe collega te zien groeien in zijn of haar functie''

Alweer 2 jaar geleden ben ik via via terechtgekomen bij 123inkt en daar ben ik tot op de dag van vandaag heel erg blij mee. Eind 2019 ben ik begonnen als Commercieel Medewerker en vanuit daar ben ik doorgegroeid tot mijn huidige functie: Coach! Het is een diverse functie, maar het grootste deel van de tijd ben ik bezig met de inwerktrajecten van alle nieuwe verkoopmedewerkers. Het leuke hieraan is dat je een medewerker vanaf het eerste sollicitatiegesprek tot aan het einde begeleidt. Zo zie je je collega groeien in zijn of haar functie. Op de afdeling heerst een hele open en gezellige sfeer. Daardoor houd je ook nauw contact met alle collega’s die je hebt ingewerkt en dat is heel leuk!

Bij Verkoop werken we echt als één team om onze doelstellingen te halen. Als dat lukt, is het tijd voor feest. Als het even kan, gaan we met z’n allen op uitje en dat zijn weekenden die je niet snel zult vergeten. Daarnaast lopen er regelmatig verschillende weddenschappen, dus als je op vrijdagmiddag bij ons binnenloopt, is het altijd gezellig. Dan moet je wel het geluk hebben dat onze manager niet de muziek heeft gekozen, want dan is er een goede kans dat je moet luisteren naar hardcore- of terrormuziek. Maar om eerlijk te zijn, is dat het enige nadeel van de afdeling Verkoop dat ik kan bedenken! Bekijk alle Verkoop-vacatures.


Bekijk alle verhalen

Over 123inkt


Inktcartridges, toners en kantoorartikelen - dat is waar 123inkt bekend om staat. Maar als organisatie worden we ook gekenmerkt door ons enthousiaste en gedreven team. Wil je meer lezen over 123inkt als werkgever? Klik dan snel verder!

Over 123inkt

123inkt.nl

Nieuw Walden 56
1394 PC Nederhorst den Berg

0294 – 787109
werkenbij@123inkt.nl

Naar contact