Tobias,  Junior Corporate Recruiter

Tobias, Junior Corporate Recruiter

''Recruiters zijn de gezelligste mensen, al zeg ik het zelf''

Nadat ik mijn opleiding tot HR-medewerker had afgerond, kwam ik de functie Backoffice Medewerker tegen bij 123inkt. Door mijn werkervaring en de goede gesprekken kwamen we erachter dat de functie van Junior Corporate Recruiter mij veel beter past. Daar was ik het helemaal mee eens en ik doe dit werk dan ook met heel veel plezier!

Recruiters zijn de gezelligste mensen, al zeg ik het zelf. Daarom is het op onze afdeling ook altijd gezellig. Er draait goede muziek en we hebben een belangrijke taak, namelijk nieuwe, leuke collega’s werven. Over werven gesproken, ik heb hier gesolliciteerd omdat ik 123inkt al heel lang ken. Van buiten leken ze altijd leuk en toen ik solliciteerde werd dit alleen maar bevestigd.

Ik heb me hier al volop kunnen ontwikkelen. Toen ik begon, hield ik mij bezig met de vacatures voor het magazijn van Nederhorst den Berg. Nu doe ik dat voor alle vier de locaties en zijn daar de functies voor klantenservice, keuken, kwaliteit en retouren bijgekomen.

Met onze afdeling houden we van leuke dingen doen. Zo gaan we met bootjes varen, zoeken we regelmatig de uitdaging van een escape room op en gaan we uit eten. We hebben een plant op de afdeling die al onze aandacht vereist. Deze krijgt altijd onze liefde.


Bekijk alle verhalen

Over 123inkt


Inktcartridges, toners en kantoorartikelen - dat is waar 123inkt bekend om staat. Maar als organisatie worden we ook gekenmerkt door ons enthousiaste en gedreven team. Wil je meer lezen over 123inkt als werkgever? Klik dan snel verder!

Over 123inkt

123inkt.nl

Nieuw Walden 56
1394 PC Nederhorst den Berg

0294 – 787109
werkenbij@123inkt.nl

Naar contact