Bert, Scrum Master

Bert, Scrum Master

''Door de sfeer bij 123inkt.nl ga ik iedere dag met veel plezier naar mijn werk.''

Na 12 jaar werken in het onderwijs vond ik het in 2020 tijd voor een nieuwe stap in mijn carrière. Ik hield mij al langere tijd bezig met coaching naast mijn lesgevende taken. Ik werd daardoor ook meteen enthousiast toen ik de vacature voor coach op de klantenservice van 123inkt.nl zag. Mijn eerste gesprek heeft dit enthousiasme alleen maar doen laten toenemen! Ik was dan ook heel erg blij toen dit gevoel wederzijds bleek te zijn. In november 2020 mocht ik beginnen als coach op de klantenservice.

Door mijn werk als coach kwam ik zijdelings in contact met collega’s op de IT-afdeling. Zij werken al sinds 2015 met het SCRUM Framework. Deze manier van werken sprak mij ook erg aan. Bij IT gaven zij mij de mogelijkheid om enkele sprints mee te lopen. Dit smaakte naar meer. Sinds de zomer van 2022 heb ik enkele maanden op beide afdelingen gewerkt als coach en scrum master.

En op 1 februari 2023 ben ik volledig overgegaan naar de IT-afdeling. Mijn werkzaamheden als Scrum Master zijn enorm divers, maar altijd uitdagend. Ik faciliteer de verschillende meetings en ik probeer mijn collega’s te coachen zodat zij het maximale uit zichzelf kunnen halen. De sfeer hier bij 123inkt.nl is een van de redenen waarom ik iedere dag met heel veel plezier naar mijn werk ga. We organiseren veel activiteiten buiten het werk om en ook tijdens het werk is er genoeg gezelligheid.


Bekijk alle verhalen

Over 123inkt


Inktcartridges, toners en kantoorartikelen - dat is waar 123inkt bekend om staat. Maar als organisatie worden we ook gekenmerkt door ons enthousiaste en gedreven team. Wil je meer lezen over 123inkt als werkgever? Klik dan snel verder!

Over 123inkt

123inkt.nl

Nieuw Walden 56
1394 PC Nederhorst den Berg

0294 – 787109
werkenbij@123inkt.nl

Naar contact