Jeroen, Junior Product Marketeer

Jeroen, Junior Product Marketeer

"Samen met mijn team wil ik de beste 3D-printershop van het land neerzetten."

Als Junior Product Marketeer bij 123-3D, zorg ik ervoor dat de website van 123-3D altijd up-to-date is met de nieuwste en beste 3D-printers, filamenten, onderdelen en accessoires. Verder houd ik de markttrends en de klantbehoeften in de gaten om ons assortiment nog verder te optimaliseren. 

Begin 2018 ben ik bij 123-3D gestart als allround medewerker met klantenservicewerkzaamheden. Ik heb mezelf in de loop der tijd verder ontwikkeld tot een productspecialist met veel kennis en passie voor 3D-printen.

Al meer dan tien jaar werk ik met 3D-printers. Ik vind het fascinerend om te zien wat je allemaal kan met deze innoverende techniek. In de afgelopen jaren heb ik aan mooie projecten mee mogen werken. Inmiddels kan ik je bijna alles vertellen over de verschillende soorten 3D-printers en wat daarbij komt kijken!

Wij zijn een team van gepassioneerde en gedreven professionals die de beste 3D-printershop van het land willen worden. We zijn klein, maar we hebben grote ambities. We werken elke dag hard om onze klanten de beste service, kwaliteit en prijs te bieden.

Ben jij ook zo’n fan van 3D-printers of wil je meer weten over werken bij 123-3D? Bekijk dan snel de vacatures bij 123-3D!


Bekijk alle verhalen

Over 123inkt


Inktcartridges, toners en kantoorartikelen - dat is waar 123inkt bekend om staat. Maar als organisatie worden we ook gekenmerkt door ons enthousiaste en gedreven team. Wil je meer lezen over 123inkt als werkgever? Klik dan snel verder!

Over 123inkt

123inkt.nl

Nieuw Walden 56
1394 PC Nederhorst den Berg

0294 – 787109
werkenbij@123inkt.nl

Naar contact