Daphne, Teamlead Weekorders

Daphne, Teamlead Weekorders

"Variatie en verantwoordelijkheid maken het werk leuk!"

Ondanks een opleidingsachtergrond als meubelmaker en allround bankwerker, ben ik iets heel anders gaan doen. Nu ben ik namelijk Teamlead Weekorders. In oktober 2020 belandde ik bij 123inkt in het magazijn. Na enkele maanden mocht ik proefdraaien als assistent leidinggevende en na ongeveer een jaar maakte ik de overstap naar leidinggevende van weekorders.

In mijn functie heb ik veel te maken met de 123inkt-shops in het buitenland. Denk aan Spanje, Ierland, Zweden, Engeland, Polen, enz. Dat we zoveel verschillende klanten hebben, zorgt voor veel variatie in het werk. Dit is wat het zo leuk maakt.

Al deze klanten hebben contact met de afdeling inkoop. Hier worden vervolgens alle orders gecontroleerd en verwerkt. Wij verzamelen de orders op pallets. Hierna worden ze klaargemaakt voor het externe transport. Tussendoor komt daar nog veel meer bij kijken. Het is een complex, maar heel interessant systeem. Ontzettend leuk om mee bezig te zijn!

In deze functie krijg je ontzettend veel variatie en verantwoordelijkheid. Dat maakt dat ik het hier zo naar mijn zin heb. En niet te vergeten de leuke collega’s met wie ik mag samenwerken!

Houd jij ook van variatie en verantwoordelijkheid in jouw werk? Bekijk dan snel de vacatures op de afdeling Logistiek!


Bekijk alle verhalen

Over 123inkt


Inktcartridges, toners en kantoorartikelen - dat is waar 123inkt bekend om staat. Maar als organisatie worden we ook gekenmerkt door ons enthousiaste en gedreven team. Wil je meer lezen over 123inkt als werkgever? Klik dan snel verder!

Over 123inkt

123inkt.nl

Nieuw Walden 56
1394 PC Nederhorst den Berg

0294 – 787109
werkenbij@123inkt.nl

Naar contact