Cedric, Head Teamlead Marketing

Cedric, Head Teamlead Marketing

"Het is belangrijk dat het marketingteam blijft ontwikkelen en innoveren."

Alweer vijf jaar werk ik bij 123inkt! Ik ben hier begonnen als teamlead van het SEA-team en ben doorgegroeid naar de rol van Head Teamlead op de marketingafdeling. In deze rol ben ik verantwoordelijk voor het ondersteunen, coachen en motiveren van de verschillende marketingteams en hun managers.

Het is belangrijk dat het marketingteam blijft ontwikkelen en innoveren. Daarom stimuleer ik collega’s om hun kennis en vaardigheden te vergroten en nieuwe ideeën te delen. Met verschillende initiatieven, zoals interne trainingen, bila’s en brainstormsessies borgen we deze ontwikkeling en houden we de kwaliteit hoog.

Dankzij de ruimte die ik kreeg om mezelf te ontwikkelen en de begeleiding die ik altijd ontving van mijn collega's en managers, heb ik veel geleerd en ben ik gegroeid in deze functie. Samen hebben we de afgelopen jaren geweldige resultaten behaald, waar ik erg trots op ben.

Bij 123inkt heerst een gezellige, informele sfeer waarin we elkaar waarderen en ondersteunen. Dat maakt de combinatie van werken en werkplezier erg fijn.

Ik verheug me op de toekomst, waarin ik nog meer mooie dingen kan doen met dit fantastische team. Wil je meer weten over jouw mogelijkheden op de marketingafdeling van 123inkt? Hier vind je alle marketingvacatures.


Bekijk alle verhalen

Over 123inkt


Inktcartridges, toners en kantoorartikelen - dat is waar 123inkt bekend om staat. Maar als organisatie worden we ook gekenmerkt door ons enthousiaste en gedreven team. Wil je meer lezen over 123inkt als werkgever? Klik dan snel verder!

Over 123inkt

123inkt.nl

Nieuw Walden 56
1394 PC Nederhorst den Berg

0294 – 787109
werkenbij@123inkt.nl

Naar contact