Deze frisse webshop biedt alles aan op het gebied van schoonmaken en persoonlijke verzorging. Kijk maar eens op de website wat daar allemaal bij hoort: van stofzuigerzakken tot mini-shampoos voor op vakantie. Klanten kunnen bij 123schoon rekenen op lage prijzen, supersnelle levertijden (voor 23:59 uur besteld, de volgende dag in huis) en uitstekende service. In 2020 werd hygiëne extra belangrijk schoten onze orders de lucht in! We hebben met z’n allen gerend om ons serviceniveau en onze snelle levertijden waar te blijven maken. Dat is ons gelukt, dankzij de groei van ons team van 3 naar 10 medewerkers in minder dan een jaar tijd. Het team is net zo betrokken en hecht gebleven. Bij deze kleine webwinkel heb je vanuit elke functie de ruimte om een grote bijdrage aan ons succes te leveren. Wij hebben grote verwachtingen voor 123schoon. Groei jij mee?

Jouw ideale baan niet kunnen vinden?

Wil je alle nieuwste vacatures niet missen? Maak snel een vacature alert aan. Je ontvangt vacatures per e-mail die het beste bij jou passen. Zo ben je er altijd als eerste bij.

Over 123inkt


Inktcartridges, toners en kantoorartikelen - dat is waar 123inkt bekend om staat. Maar als organisatie worden we ook gekenmerkt door ons enthousiaste en gedreven team. Wil je meer lezen over 123inkt als werkgever? Klik dan snel verder!

Over 123inkt

123inkt.nl

Nieuw Walden 56
1394 PC Nederhorst den Berg

0294 – 787109
werkenbij@123inkt.nl

Naar contact