Facilities

Vacatures:

Facilities

Honderden collega’s tevreden houden is een flinke klus, maar daar draaien onze collega’s van Operations hun handen niet voor om. Onze Operationsafdeling heeft een uiteenlopend takenpakket, waarbij alle taken draaien om jou en je collega’s! Zo zorgen onze collega’s van de catering ervoor dat jij iedere werkdag kunt genieten van een lekkere, verse lunch en/of een goed diner. Ook het volledige wagenpark valt onder de verantwoordelijkheid van Operations en dat is inmiddels een heel groot aantal auto’s.
Operations zorgt er ook voor dat al het onderhoud aan onze kantoor- en magazijnpanden vlekkeloos verloopt. Maar 123inkt groeit en daarom komen er telkens panden bij. Operations leidt dit soort grote projecten, met als doel: voor iedere 123inkt collega een fijne werkplek verzorgen.
Ook niet onbelangrijk, ze kopen de koffie in, dus wees ze dankbaar 😉.

Als eerste op de hoogte van nieuwe vacatures

Mis nooit meer jouw ideale vacature met onze persoonlijke vacature alerts.

Over 123inkt


Inktcartridges, toners en kantoorartikelen - dat is waar 123inkt bekend om staat. Maar als organisatie worden we ook gekenmerkt door ons enthousiaste en gedreven team. Wil je meer lezen over 123inkt als werkgever? Klik dan snel verder!

Over 123inkt

123inkt.nl

Nieuw Walden 56
1394 PC Nederhorst den Berg

0294 – 787109
werkenbij@123inkt.nl

Naar contact