Verkoop / Commercie

Vacatures:

Verkoop / Commercie

Verkoop / Commercie

Klanten voorzien van het beste advies en ze verder op weg helpen, dat is de missie van onze Verkoop afdeling. Jij weet precies welk product aansluit op specifieke wensen, denkt met de klant mee en weet eventuele twijfels weg te nemen. Op een dag bel je met veel verschillende klanten en jouw aanpak zorgt ervoor dat zij graag bij ons terugkomen. Ambitieuze targets schrikken jou niet af. Daarnaast loop jij nóg een stapje harder, zodra de teamdoelstelling bijna behaald is. Bij ons worden goede prestaties namelijk beloond. Dat kan via een interessante bonus zijn, of via leuke uitjes met het team. Met jouw communicatieve skills, overtuigingskracht en doorzettingsvermogen zit jij helemaal op je plek hier! Liever de wijde wereld in om onze huismerkproducten te verkopen? Wij hebben ook een buitendienst! Op welke van onderstaande jobs ga jij reageren?

Jouw ideale baan niet kunnen vinden?

Wil je alle nieuwste vacatures niet missen? Maak snel een vacature alert aan. Je ontvangt vacatures per e-mail die het beste bij jou passen. Zo ben je er altijd als eerste bij.

Over 123inkt


Inktcartridges, toners en kantoorartikelen - dat is waar 123inkt bekend om staat. Maar als organisatie worden we ook gekenmerkt door ons enthousiaste en gedreven team. Wil je meer lezen over 123inkt als werkgever? Klik dan snel verder!

Over 123inkt

123inkt.nl

Nieuw Walden 56
1394 PC Nederhorst den Berg

0294 – 787109
werkenbij@123inkt.nl

Naar contact