Robin, Teamlead Verkoop

Robin, Teamlead Verkoop

''Ik zie mijn team groeien, daar haal ik veel voldoening uit''

Als Teamlead Verkoop ben ik verantwoordelijk voor het reilen en zeilen binnen een 5-koppig team. Mijn voornaamste doel is om ervoor te zorgen dat deze collega’s een fijne werkplek hebben, waar zij goed hun werk kunnen doen. Door middel van persoonlijke begeleiding en coaching help ik mijn teamgenoten hun doelen te behalen en steeds beter te worden in hun werk. Ik zie mijn team elke maand groeien en daar haal ik veel voldoening uit.

De open cultuur die bij 123inkt heerst, vind ik erg fijn. Ik had vanaf het eerste gesprek al direct een goed gevoel. De kans om door te groeien was voor mij ook erg belangrijk. Ik begon in 2020 als commercieel medewerker. Ik ben toen vrij snel aan de slag gegaan met het POP (persoonlijk ontwikkelingsplan) en heb deze behaald. Inmiddels werk ik sinds 2022 als teamlead en dat bevalt erg goed. Als je maar graag genoeg wilt en je best doet, liggen er volop kansen bij 123inkt.

De sfeer op de afdeling is altijd relaxt en ontspannen. Het is natuurlijk niet voor niets de gezelligste afdeling van 123inkt! Naast hard werken is er altijd ruimte voor een dolletje en een lolletje. Elke vrijdag is er een gezellige borrel en een paar keer per jaar hebben we een uitje. Zo zijn we onlangs met de hele afdeling naar een dinershow geweest en daarna Utrecht ingegaan. In december 2022 gingen we een weekend weg met de hele afdeling. We hebben een groot huis gehuurd en een programma vol activiteiten.

Op vrijdagmiddag houden we vaak Hollandse middag. Erg gezellig! Ook vinden er regelmatig onderling weddenschappen plaats, bijvoorbeeld over voetbal. Hier staat dan vaak een kratje bier tegenover. Interesse in een salesfunctie? Bekijk hier de vacatures. 


Bekijk alle verhalen

Over 123inkt


Inktcartridges, toners en kantoorartikelen - dat is waar 123inkt bekend om staat. Maar als organisatie worden we ook gekenmerkt door ons enthousiaste en gedreven team. Wil je meer lezen over 123inkt als werkgever? Klik dan snel verder!

Over 123inkt

123inkt.nl

Nieuw Walden 56
1394 PC Nederhorst den Berg

0294 – 787109
werkenbij@123inkt.nl

Naar contact