Quality & Control

Vacatures:

Quality & Control

Quality Control

De afdeling Quality & Control is, zoals je mag verwachten met zo’n naam, verantwoordelijk voor het waarborgen van de kwaliteit van ons 123inkt huismerk. In meer dan 300 testprinters worden al onze inkt- en tonercartridges getest. Zo kijken we bijvoorbeeld of het artikel de uitstekende kwaliteit heeft die wij beloven. Ook weten we daarna pas zeker of een cartridge wel écht 1.000 pagina’s print, zoals aangegeven is door de fabrikant. Onze techneuten onderhouden de printers en analyseren foutmeldingen. Zo kunnen we altijd snel schakelen en onze klanten uit de brand helpen bij eventuele printerproblemen. Daarnaast wordt alvast vooruitgedacht, om toekomstige problemen voor te zijn. Streef jij altijd naar het hoogst haalbare? Bestaat perfectie in jouw ogen wél en ben jij ook nog eens oplossingsgericht? Solliciteer dan op één van onderstaande functies.

Jouw ideale baan niet kunnen vinden?

Wil je alle nieuwste vacatures niet missen? Maak snel een vacature alert aan. Je ontvangt vacatures per e-mail die het beste bij jou passen. Zo ben je er altijd als eerste bij.

Over 123inkt


Inktcartridges, toners en kantoorartikelen - dat is waar 123inkt bekend om staat. Maar als organisatie worden we ook gekenmerkt door ons enthousiaste en gedreven team. Wil je meer lezen over 123inkt als werkgever? Klik dan snel verder!

Over 123inkt

123inkt.nl

Nieuw Walden 56
1394 PC Nederhorst den Berg

0294 – 787109
werkenbij@123inkt.nl

Naar contact